![]() | ![]() | ![]() |
Diskuse |
| Hlavní stránka IPMS Nymburk | Témata | Přidej nové téma | Galerie uživatelů | Nápověda |
| denní zobrazení: 13288 |
| 1) 07.09.10 07:29:16 - Tonda RE: Vtipy |
Předmět: Zpráva z kanadského tisku V Kanadě se začaly množit případy napadení člověka medvědem, a tak se na odpočívadlech okolo silnic a u vstupů do přírodních rezervací začaly objevovat informační cedule s tímto textem: Vážení návštěvníci, ve vlastním zájmu si uvědomte, že medvěd je nebezpečné zvíře a vyhýbejte se proto styku s ním. Velmi důležité je medvěda nepřekvapit, a proto doporučujeme na oděvu při vstupu do lesa nosit malé rolničky. Rovněž je známo, že medvědi nesnášejí pach pepře, je proto dobré u sebe několik sáčků pepře nosit, případně jím svůj oděv přímo posypat. který jevelmi nebezpečný. Blízkost medvěda nám pomůže odhalit i přítomnost jeho trusu. Trus medvěda černého je světlejší, řidší a je ho méně. Trus medvěda grizzly je hojnější, hustší, páchne po pepři a bývají v něm malé rolničky... |
| 2) 06.09.10 20:23:23 - Kazi, strejda Libuše RE: Vtipy |
| Potkají se tři pankáči a vyprávějí si o cestování. Pankáč Láda říká: "Moje máma se narodila v Baden-Badenu, krásném městě!" Pankáč Viki nato opáčí: "To můj prastrýc kdysi seděl v Sing-Singu, neblaze proslulém kriminále!" A pankáč Stanislav odtuší: "A my jsme byli minulý týden na pouti v Brandýse nad Labem-Staré Boleslavi-Brandýse nad Labem-Staré Boleslavi, heč!!" A všichni se rozejdou... |
| 3) 23.08.10 12:38:04 - Tonda RE: Vtipy |
| Žena - nymfomanka - si dá inzerát, že hledá výkonného, ale opravdu Výkonného chlapa, který by ji dokázal uspokojit, protože je extrémně náruživá. Jednoho dne se u jejích dveří objeví týpek, celkem dobře vypadající, tak jej pozve dál. Borec si sundá bundu a vyhodí ji z okna, poté to samé udělá s kalhotami. Pak si sundá triko a taky jej vyhodí z okna ven. Ženská ho chvilku pozoruje a pak se zeptá: "Co to děláte, proč to všechno vyhazujete?" A chlap odpoví:" protože až z Tebe slezu, nebudou už tyhle hadry v módě..." Karel byl svobodný chlapec, který pracoval v rodinném podniku. Když zjistil, že zdědí veliké jmění až jeho nemocný otec zemře, tak se rozhodl že si musí najít ženu, která by se o něj a jeho jmění starala. Jednoho večera, na investičním mítinku, spatřil ženu neobyčejné krásy. Na první pohled se do ní zamiloval. Přistoupil k ní a řekl: "Já možná vypadám jako obyčejný člověk, ale za pár měsíců můj nemocný otec zemře a já zdědím dvě miliardy korun." Ohromená mladá žena si vzala jeho vizitku a za tři dny se stala jeho macechou.:-))) Ženy jsou daleko lepší ve finančním plánování než muži!!! |
| 4) 17.08.10 22:50:18 - Žilina RE: Inženýři ... |
Sparta potěšila a Blažek a Řepka jak se rozčilovali![]() ![]() |
| 5) 17.08.10 16:13:52 - Petr 1 RE: Inženýři ... |
Mladá dynamická společnost hledá hackera na plný pracovní úvazek Prodám kříž a trnovou korunu. Hledám dívku, která mi zpříjemní večer. Hledám ženu s traktorem. Ztratila se mi 18-letá dcera.
Co víme jen díky americkým filmůmVzájemně se srazící auta musí téměř vždy vybuchnout. Součástí každého policejního vyšetřování je alespoň jedna návštěva striptýzového baru. ..............................................................
Chuck zná poslední číslo čísla Pí, ale Karel Gott zná Chuckův PIN a to je důležitější. V Iráku nebyly žádné zbraně hromadného ničení. Chuck žije v Oklahomě a Karel Gott, už pro armádu nezpívá. Chuck napočítal do nekonečna. Dvakrát. Karel Gott napočítal do nekonečna pozpátku a navíc se tím nechlubí.
|
| 6) 17.08.10 15:52:06 - Petr 1 RE: Inženýři ... |
Takhle se počítá průměrná mzda v českuPřijde Josef k šéfovi do kanceláře a stěžuje si To je už jen 261 dní. Dál máš 28 dní dovolené a 5 dnů jsi byl nemocný, to je už jen 228 dní. Den má sice 24 hodin, ale ty pracuješ jen 8 hodin, tedy 1 třetinu dne, to znamená 76 dní. Nemluvě o tom, že v roce máme 13 svátků, což jsou dny pracovního volna, a tedy pracuješ jen 63 dní. To je jen o dva dny víc než 2 měsíce do roka. No a co chceš víc za práci za dva měsíce ? Vždyť vyděláváš skoro 48 000 Kč měsíčně." "Promiňte šéfe, nechtěl jsem vyrušovat." |
| 7) 16.08.10 23:33:19 - Jose85 RE: Inženýři ... |
![]() |
| 8) 11.08.10 13:49:54 - Petr Dvořák Inženýři ... |
| ... diskutují o Bohu. První: "Bůh musí být elektroinženýr. Jen tak mohl stvořit úžasný nervový systém a mozkové funkce." Druhý: "Bůh je strojní inženýr. Podívejte se na klouby - div strojírenského mistrovství!" Třetí: "Kdepak, je to stavební inženýr. Kdo jiný by odpadní trubici vedl skrz perfektní rekreační oblast?" |
| 9) 10.08.10 14:31:08 - Jirka Brož RE: Vtipy |
| Rakušáci. Co to je Rakousko? Němci jim dali jazyk, Češi zase rozum a co oni,ani nepoděkovali |
| 10) 09.08.10 22:27:46 - Petr 1 RE: Vtipy |
Zase jsem zkopíroval několik kousků co jsem dostal na email.
chytrý muž + chytrá žena = románek
Víte, jak zjistíte, že se kohoutích zápasů zůčastnil Polák?
Přijdou se rozšoupnout dva manželské páry do kasina. Ženy si chtějí společně vsadit v ruletě, ale přemýšlejí, na jaké číslo.
Stojí týpek na zastávce a v tom k němu přijede kámoš ze střední se slovy: "Poď se projet, mám auto za melouna!"
Jak se stahuje kůže?..........................download kuze.exe
Policajt přivede nečekaně kamaráda do bytu na návštěvu:
Přijde Krakonoš do pekárny a řiká: "Já si vezmu půlku Šumavy!"
Jedno ráno o dovolené se manžel vypravil na loďce lovit ryby. Po několika hodinách ho to omrzelo a vrátil se zpět. Na břehu jej už čekala manželka, která se rozhodla také vyplout s loďkou na jezero. Kousek veslovala, zakotvila, vzala si knihu a začla číst.
"Babka máte satelit?"
Pepíček si vzal svoji novou chemickou soupravu do sklepa, kde celé odpoledne prováděl různé pokusy.
Inzerát:
Sedí dva vysokoškoláci v hospodě u piva a ten jeden říká: " Jestli je pravda co říkal děkan, tak mě vyhodí ze školy"
Přijde blondýnka na rentgen a na snímku se objeví druhá páteř.
V okresním městě přijde do redakce místních novin žena požádat, aby do smutečního sloupku napsali oznámení o úmrtí jejího muže. Redaktor jí říká, že se platí deset korun za slovo.
V USA:
Američan, Čech a Rus se dostanou do kšeftů s drogami někde v Asii a mají jít na popravu.
"Pane doktore, dějí se divné věci. Nevím, odkud se ve mě ve vagíně objevují poštovní známky z Kostariky. Už jsem nasbírala celé album..."
Divoký západ, dva kovbojové se baví: "Já mám nejrychlejší ruku na celém Západě."
Vystoupí dvě blondýnky z auta a zabouchnou si vevnitř klíč. Jedna se zkouší dostat dovnitř pilníkem a druhá rukama. Vtom začne hřmít a jedna říká: "Ježiši Jano, začíná pršet a my jsme nezatáhly střechu!"
Blondýnka: "Říkáte tedy, že nemám v přístupovém hesle používat velká písmena, je to tak?"
Proč chodí blondýnka na záchod vždycky s kouskem chleba? Krmí WC-kachnu. |
| Smajlíka přidáte jednoduše, jednoho si vyberete a napíšete s (jako smajlík) a jeho číslo (třeba s3) kdekoliv ve vzkazu. |
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 |
Nápověda |
|
Vítejte na stránce Diskuse. Chcete-li vznést jakýkoli nový dotaz, klikněte na tlačítko "Přidej nové téma" . Vyplňte ve formuláři
příslušné údaje (povinné údaje jsou: Jméno, Předmět, Dotaz). Pokud chcete, aby Vám odpovědi chodily zároveň
emailem, zaškrtněte si políčko "posílat odpovědi emailem?". |
|
K prohlížení jednotlivých témat použijte nabídku "Témata". Tabulka s tématy zobrazuje čtyři základní údaje: 1) Název tématu,
po kliknutí na danné téma se zobrazí všechny příspěvky k tomuto tématu. 2) Autor příspěvku, po kliknutí odešlete e-mail autorovi.
3) Reakce zobrazuje počet reakcí (odpovědí) na příslušné téma. 4) Datum určuje datum vložení, popřípadě poslední reakce na
příspěvek. |
|
Odpověd (reakci) na téma provedete vyplněním formuláře Přidej odpověď do diskuse v detailu danného tématu
(povinné údaje jsou: Jméno nebo značka, Předmět - doplněno automaticky, Odpověd) |
|
Postup vkládání fotek do diskuse: 1) stránka diskuze musí být ve formátu "nový editor" (volba zcela vpravo v menu v záhlaví stránky). Pokud je zde napsáno "starý editor" kliknutím na nápis se přepneme na "nový" 2) fotka, kterou chceme vložit do diskuse musí mít svou vlastní URL adresu, tzn., že musí být umístěná někde na webu. Doporučená velikost 640x480. 3) URL adresu vkládané fotky zkopírujeme(CTRL+C) 4)klikneme na ikonu zeleného stromu v prostřední řadě čtvrtá zprava (INSERT/EDIT IMAGE) 5) do řádku IMAGE URL napíšeme (vložíme) adresu fotky (CTRL+V) 6) kliknutím na "insert" vložíme fotku do prohlížecího pole. Pokud je adresa napsána správně, fotka se zobrazí a vyskočí dialogové okno v angličtině. Dáme "ok". Pokud chceme přidat další fotky opakujeme body 2-6. Kliknutím na tlačítko "odeslat" se fotka vloží do diskuze. |
|
UPOZORNĚNÍ
Pravidla a zásady pro uživatele diskusního fóra IPMS NYMBURK
Níže uvedenými pravidly a zásadami se řídí všichni přispěvatelé, čtěte je proto pozorně. V případě jejich porušení riskujete smazání příspěvku nebo zamezení přístupu. Za obsah příspěvků a z něj plynoucích možných důsledků odpovídá výhradně jejich pisatel.
Občanské sdružení IPMS NYMBURK, IČ 22873171,
založené na základě zákona č.83/1990 Sb. pod reg.č. VS/1-1/79530/10-R. |