![]() |
![]() |
| Témata | | | Přidej nové téma | | | Galerie modelářů | | | Fit test / Stavba | | | Nový editor | | | Nápověda | ||
| Topics | | | Start new topic | | | Model gallery | | | Kit fit test / kit build | ||||||
| denní zobrazení: 32710 / today visits: 32710 |
Kurbt má pravdu. Jediné čo mi tam ešte trocha vadí, sú tie diery po vyhadzovačoch a aj to orámovanie na gondolách motorov. Diery sa dajú vyhladiť tmelom a na to orámovanie by sa hodil plech - napríklad od Eduardu
. Ale aj tak je to nádherný model. a povrchová úprava nemá chybu.
To Pepíno - mě ten Rám nepřijde nikterak tragickej. Ano vyhazovačů je v šachtách tři prdele, ale to se dá přelepením Tamiya lepenkou (v šachtě) dost elegantně za půl hodiny vyřešit. Kokpit je výborně vybavenej včetně kamery RB 50/30. O takhle vybaveným kokpitu si může MPM nechat jen zdát. Zamrzí lokomotivní panty na motorových krytech a v pípadě zavřenejch motorů docela komplikovaný zavření - musel jsem dost brousit. Vadí mi taky děravý válce motorů z vnitřní strany, ale to se dá zaretušovat Miliputem a díky utopení uvnitř krytu si toho všimne jen málokdo. Tvar prosklení není špatnej, ale má to přespříliš hrubé rámování, to mohlo bejt trochu jemnější. Pokud porovnám MPM (kterou mám rozestavěnou už asi 3 roky) a tohle GWH, pak je to jakobych porovnával Trabanta a Rolls Royce. Z mojeho pohledu je model velmi dobrý a rozhodně bych ho nezatracoval.
Ke stavbě vřele doporučuju tuhle knihu:
http://www.christian-schmidt.com/product_info.php?products_id=5978
Kupoval jsem si jí, když byl ohlášenej Rám od ICM a následně i od GWH. Navíc jsem v tej době měl hodně rozjetou stavbu Ráma od MPM. Ke stavbě je zcela dokonalá.
Už mlčim a jdu dodělat ty 110ky
pepo a duel 110 si už dorobil ? dúfam že trochu prehánaš rám si strihnem čo nevidiet ...
Mám to doma a první zkouknutí jsem sepsal do Modeláře - není všechno paráda co hrajem!!! Spočítejte si vyhazováky v kokpitu a šachtách, zkoukněte díly v porovnání s verzí či tvar prosklení a euforie Vás přejde. Teď se v tom "porejpávám" a čím dál víc mě mrzí, že ICM to zarazilo. Určitě by to bylo konkurenceschopné (viz odkaz). Jinak také mám doma MPM už pět let rozdělané...
Nádherný model. Ani to rámovanie mi vôbec nepripadá príšerné, ako to tu už niekto spomenul. Jedine my k tomu chýbajú potriadne plechy, ale to som už spomenul v "Dotaze pro Eduardy" Sňáď klapky by trebalo vyrobyť plechové a samozrejme prístrojové dosky. Motor je nádherný a ajcelkovo povrchová úprava. Naozaj kľudne môžete porovnávať s Tamyiáckymi modelmi. Ešte by bodli snáď resinové hlavne. Možno ich Quickboost vyrobý.
Nápověda |
|
Vítejte na stránce Diskuse. Chcete-li vznést jakýkoli nový dotaz, klikněte na tlačítko "Přidej nové téma" . Vyplňte ve formuláři
příslušné údaje (povinné údaje jsou: Jméno, Předmět, Dotaz). Pokud chcete, aby Vám odpovědi chodily zároveň
emailem, zaškrtněte si políčko "posílat odpovědi emailem?". |
|
K prohlížení jednotlivých témat použijte nabídku "Témata". Tabulka s tématy zobrazuje čtyři základní údaje: 1) Název tématu,
po kliknutí na danné téma se zobrazí všechny příspěvky k tomuto tématu. 2) Autor příspěvku, po kliknutí odešlete e-mail autorovi.
3) Reakce zobrazuje počet reakcí (odpovědí) na příslušné téma. 4) Datum určuje datum vložení, popřípadě poslední reakce na
příspěvek. |
|
Odpověd (reakci) na téma provedete vyplněním formuláře Přidej odpověď do diskuse v detailu danného tématu
(povinné údaje jsou: Jméno nebo značka, Předmět - doplněno automaticky, Odpověd) |
Postup vkládání fotek do diskuse z vlastního PC:
Postup vkládání fotek do diskuse z jiného serveru (fotografie již umístěné v Internetu): 1) stránka diskuze musí být ve formátu "nový editor" (volba zcela vpravo v menu v záhlaví stránky). Pokud je zde napsáno "starý editor" kliknutím na nápis se přepneme na "nový" 2) fotka, kterou chceme vložit do diskuse musí mít svou vlastní URL adresu, tzn., že musí být umístěná někde na webu. Doporučená velikost 640x480. 3) URL adresu vkládané fotky zkopírujeme(CTRL+C) 4)klikneme na ikonu zeleného stromu v prostřední řadě čtvrtá zprava (INSERT/EDIT IMAGE) 5) do řádku IMAGE URL napíšeme (vložíme) adresu fotky (CTRL+V) 6) kliknutím na "insert" vložíme fotku do prohlížecího pole. Pokud je adresa napsána správně, fotka se zobrazí a vyskočí dialogové okno v angličtině. Dáme "ok". Pokud chceme přidat další fotky opakujeme body 2-6. Kliknutím na tlačítko "odeslat" se fotka vloží do diskuze. |
|
UPOZORNĚNÍ
Pravidla a zásady pro uživatele diskusního fóra plastikových modelářů
Níže uvedenými pravidly a zásadami se řídí všichni přispěvatelé, čtěte je proto pozorně. V případě jejich porušení riskujete smazání příspěvku nebo zamezení přístupu. Za obsah příspěvků a z něj plynoucích možných důsledků odpovídá výhradně jejich pisatel.
|