![]() |
![]() |
| Témata | | | Přidej nové téma | | | Galerie modelářů | | | Fit test / Stavba | | | Nový editor | | | Nápověda | ||
| Topics | | | Start new topic | | | Model gallery | | | Kit fit test / kit build | ||||||
| denní zobrazení: 35992 / today visits: 35992 |
Buď jsi jak píšeš “nezasvěcený” o čemž Tvé příspěvky nesvědčí, nebo jsi “zasvěcený” a o něco se tu snažíš. Moje domněnka je že možná o ochranu cti buď někoho konkrétního, nebo snad celé sekce svazu?
Takže znovu se ptám na koho-že kydám hnůj? Předpokládám, že se má z mé strany jednat o nesprávné informace, nebo nepodložené znevažující výroky.
Nerozumím jak si mám vysvětlit tuto větu “ Náklady na konání, ceny za pronájem, nepsané dohody, to nejsou moc soukromé názory pro nás nezasvěcené.”??
A že tvrdě obhajuji pozici a tvrzení klubu, tak to teda nevím o jaké pozici se bavíš. Napsal jsem mnoho faktů a popsal způsob fungování vztahů mezi KPM Brno a zástupci SMČR do roku 2010. Nevím o tom, že cokoliv mnou zde uvedené by bylo potřeba tajit. Pokud o tom víš něco bližšího (jako že se tváříš, že ano) tak napiš konkrétně co a třeba Ti dám za pravdu, ale jinak opět opakuji, mlžíš a podsouváš zavádějící otázky. Pochopitelně zakazovat nikomu nic nemůžu a ani nechci a ano pokud nemáš nějaká fakta, tak bys měl raději mlčet.
| www.modellbrno.cz |
|
Tak k soutěži!!! |
no vida to bude radosti mezi dětma,
MoMo neboj v jedenáct můžu jet dál, za jízdy už většinou nepíšu
člověče
Mílo a to jako ten příspěvek od svazu nikdy nebyl, pokud jsem se dočetl vždy byl nebo ne ? taky jsi jim zvedal
a poděkoval ?
Tak k soutěži!!!
jeden nejmenovaný kolega měl loni zaplacený zájezd do Anglie v hodnotě 5600,- Kč, z určitých důvodů zájezd těsně před odjezdem musel zrušit, CK PP Tourist zareagoval po dohodě tak že mu ty peníze převedl na tento rok jako předplatné.
Tento kolega modelář se rozhodl darovat tuto zálohu u CK PP Tourist v plné výši vítězi MR mládeže v kategorii 1B.
ps. prosím všechny nechte spekulace a dohady až po naší schůzce
děkuji
PV
martine nechtěl by jsi už taky napsat třeba, že až do modellbrna už nebudeš psát nesmysly? Bylo by to fajn.
Opravdu jsem se pobavil nad tím, jak jsi napsal, že se někdo musí druhé strany zastat, ať to stojí co to stojí. Nechystáš se náhodou do politiky? Ty taky většinou obhajují totální nesmysly, i když ve skrytu duše vědí, že to co říkají je blbost.

No Aleši to promiň, ale pokud jste se s protistranou dohodli a ty jsi členem KPM Brno, že to tu nebudete propírat tak ani ty se svými soukromými názory jak tvrdíš,bys něměl, nicméně těmi soukromými názory obhajuješ tvrdě pozici a tvrzení klubu jehož si členem bez odezvy protistrany, která tu není a tím drží dané slovo. Náklady na konání, ceny za pronájem, nepsané dohody, to nejsou moc soukromé názory pro nás nezasvěcené. A ještě mi chceš říkat abych mlčel ? já myslel že debatovat lze o všem a osobně bych nikomu moc nechtěl nikdy tuhle možnost zakazovat.
28.05.2011-12:03 - Petr Vacek RE: Mistrovství žáků a juniorů 2011 - ModelBrno 2011
www.modellbrno.cz
Martine jsi mimo mísu!!!
na MODELLBRNU máme schůzku kde se vše vyřeší a vysvětlí, více se k tomu po dohodě z Vlastou Bártou už nebudeme vyjadřovat.
jediné co platí je součastný stav a MR mládeže bude tak jak už zde bylo zmíněno.
Nápověda |
|
Vítejte na stránce Diskuse. Chcete-li vznést jakýkoli nový dotaz, klikněte na tlačítko "Přidej nové téma" . Vyplňte ve formuláři
příslušné údaje (povinné údaje jsou: Jméno, Předmět, Dotaz). Pokud chcete, aby Vám odpovědi chodily zároveň
emailem, zaškrtněte si políčko "posílat odpovědi emailem?". |
|
K prohlížení jednotlivých témat použijte nabídku "Témata". Tabulka s tématy zobrazuje čtyři základní údaje: 1) Název tématu,
po kliknutí na danné téma se zobrazí všechny příspěvky k tomuto tématu. 2) Autor příspěvku, po kliknutí odešlete e-mail autorovi.
3) Reakce zobrazuje počet reakcí (odpovědí) na příslušné téma. 4) Datum určuje datum vložení, popřípadě poslední reakce na
příspěvek. |
|
Odpověd (reakci) na téma provedete vyplněním formuláře Přidej odpověď do diskuse v detailu danného tématu
(povinné údaje jsou: Jméno nebo značka, Předmět - doplněno automaticky, Odpověd) |
Postup vkládání fotek do diskuse z vlastního PC:
Postup vkládání fotek do diskuse z jiného serveru (fotografie již umístěné v Internetu): 1) stránka diskuze musí být ve formátu "nový editor" (volba zcela vpravo v menu v záhlaví stránky). Pokud je zde napsáno "starý editor" kliknutím na nápis se přepneme na "nový" 2) fotka, kterou chceme vložit do diskuse musí mít svou vlastní URL adresu, tzn., že musí být umístěná někde na webu. Doporučená velikost 640x480. 3) URL adresu vkládané fotky zkopírujeme(CTRL+C) 4)klikneme na ikonu zeleného stromu v prostřední řadě čtvrtá zprava (INSERT/EDIT IMAGE) 5) do řádku IMAGE URL napíšeme (vložíme) adresu fotky (CTRL+V) 6) kliknutím na "insert" vložíme fotku do prohlížecího pole. Pokud je adresa napsána správně, fotka se zobrazí a vyskočí dialogové okno v angličtině. Dáme "ok". Pokud chceme přidat další fotky opakujeme body 2-6. Kliknutím na tlačítko "odeslat" se fotka vloží do diskuze. |
|
UPOZORNĚNÍ
Pravidla a zásady pro uživatele diskusního fóra plastikových modelářů
Níže uvedenými pravidly a zásadami se řídí všichni přispěvatelé, čtěte je proto pozorně. V případě jejich porušení riskujete smazání příspěvku nebo zamezení přístupu. Za obsah příspěvků a z něj plynoucích možných důsledků odpovídá výhradně jejich pisatel.
|