![]() |
![]() |
| Témata | | | Přidej nové téma | | | Galerie modelářů | | | Fit test / Stavba | | | Nový editor | | | Nápověda | ||
| Topics | | | Start new topic | | | Model gallery | | | Kit fit test / kit build | ||||||
| denní zobrazení: 25206 / today visits: 25206 |
vidím že se mě komentář pro pana martina nevložil:
Byl bych asi poslední, kdo by něco měl proti lodím, respektive propagací lodních kategorii jsem si znepřátelil už kdekoho, starým i novým předsednictvem SMČR počínaje a mnoha významnými modeláři konče. Přesto.
1. Obrys MČR mládeže byl vždy v duchu kategorii I a II tedy odpovídající kategoriim B1-4.
2. Odpovědně mohu říci, že porovnám-li kvalitu vítěze např v letadlech a tím co jsem zatím viděl za "lodní" výtvory od žáků je rozdělení cen (tedy nominace a zájezd do zahraničí) oprávněné.
p.s. ale nechám se překvapit..

Hm tak jinak
z každé zmiňované kategorie pojede jen jeden nejlepší čech protože vyhrát MR v dané kategorii může klidně někdo z třeba Ruska.
stačí ??
nejvýše umístění mladí čeští modeláři v nejsilnějších kategoriich B1, B2, B3 a B4
pojedou do Telfordu všichni!!!
podrobnosti i jména štědrých partnerů uveřejníme na našich stránkách!!!
Díky!!!!
a prosím registrujte se pomůžete tím nám i vám!!!
Ondro díky nevěděl jsem jak to formulovat!!!s63
A ty "MARTINE" to už fakt není normální !!!
Nejvýše umístění mladí čeští modeláři v nejsilnějších kategoriich B1, B2, B3 a B4
pojedou do Telfordu všichni!!!
Díky!!!!
To Filip K:Možná se ve škole trošku víc soustřeďte a nechte se poučit o stupňování v mateřském jazycce....
Aleši mě je jedno kam mě kdo pošle, víš líbila se mi ta vaše první varianta kde to bylo s částečným podílem soutěžících, pak se ale částky změnily, navýšily, ale zas jen pro první v B1-4, tak trochu mi unikalo proč to nerozložit i na ty dvě zbývající, tak jsem se jen zeptal. Odpověď by možná chtěli spíš ti co budou v B5-6
, já se bez ní v pohodě obejdu.
Ale máš pravdu v jednom, je to vaše věc. Ok ?
tak a mám pro vás žhavou novinku!!!
nejvýše umístění mladí čeští modeláři v nejsilnějších kategoriich B1, B2, B3 a B4
pojedou do Telfordu všichni!!!s5
Díky!!!!
Pro Martina. Pokud jseš schopný zajistit od sponzorů během měsíce X x 8.500,- Kč (X počet kategorí jejichž vítěze bys chtěl poslat do Telfordu) tak Tě určitě v Brně uvítáme a pošleme je do Telfordu všechny. Všechno je o penězích kolik jich seženeš. Osobně považuji za úspěch že kluci sehnali peníze za podpory sponzorů aspoň pro několik kategorií aby se alespoň pár "mlaďochů" podívalo do světa. Ti mladší raději uvítají nové krabice.
Víš martine, kdybys místo toho Tvého naznačování a popichování se přímo zeptal, proč nejsou kategorie B5 a B6 s příspěvkem na "repre", tak bys určitě dostal přímou odpověď (nejsem ten kdo by ji mohl poskytnout) a nebyl by jsi posílán do míst kde germáni krvácí
.
Většina Tvých posledních příspěvků okolo letošního MR je mírně řečeno dost zavádějící a konfliktních. A k tomu dotazu na to co bude příští rok. Myslíš že třeba SMČR teď ví jestli oni budou mít nějaké peníze na příští rok? Já jen vím, že v prosinci 2012 bude konec světa
, říkali to přece v TV!
Vzhled k době v jaké teď žijeme, jsem já osobně rád, že se najdou sponzoři, kteří jsou ochotni jakýmkoliv způsobem podpořit mlaďochy a pokud pojede do Telfordu víc mladejch, tak jen houšť. Alespoň v Anglii uvidí, že tu máme šikovný následníky.
Nápověda |
|
Vítejte na stránce Diskuse. Chcete-li vznést jakýkoli nový dotaz, klikněte na tlačítko "Přidej nové téma" . Vyplňte ve formuláři
příslušné údaje (povinné údaje jsou: Jméno, Předmět, Dotaz). Pokud chcete, aby Vám odpovědi chodily zároveň
emailem, zaškrtněte si políčko "posílat odpovědi emailem?". |
|
K prohlížení jednotlivých témat použijte nabídku "Témata". Tabulka s tématy zobrazuje čtyři základní údaje: 1) Název tématu,
po kliknutí na danné téma se zobrazí všechny příspěvky k tomuto tématu. 2) Autor příspěvku, po kliknutí odešlete e-mail autorovi.
3) Reakce zobrazuje počet reakcí (odpovědí) na příslušné téma. 4) Datum určuje datum vložení, popřípadě poslední reakce na
příspěvek. |
|
Odpověd (reakci) na téma provedete vyplněním formuláře Přidej odpověď do diskuse v detailu danného tématu
(povinné údaje jsou: Jméno nebo značka, Předmět - doplněno automaticky, Odpověd) |
Postup vkládání fotek do diskuse z vlastního PC:
Postup vkládání fotek do diskuse z jiného serveru (fotografie již umístěné v Internetu): 1) stránka diskuze musí být ve formátu "nový editor" (volba zcela vpravo v menu v záhlaví stránky). Pokud je zde napsáno "starý editor" kliknutím na nápis se přepneme na "nový" 2) fotka, kterou chceme vložit do diskuse musí mít svou vlastní URL adresu, tzn., že musí být umístěná někde na webu. Doporučená velikost 640x480. 3) URL adresu vkládané fotky zkopírujeme(CTRL+C) 4)klikneme na ikonu zeleného stromu v prostřední řadě čtvrtá zprava (INSERT/EDIT IMAGE) 5) do řádku IMAGE URL napíšeme (vložíme) adresu fotky (CTRL+V) 6) kliknutím na "insert" vložíme fotku do prohlížecího pole. Pokud je adresa napsána správně, fotka se zobrazí a vyskočí dialogové okno v angličtině. Dáme "ok". Pokud chceme přidat další fotky opakujeme body 2-6. Kliknutím na tlačítko "odeslat" se fotka vloží do diskuze. |
|
UPOZORNĚNÍ
Pravidla a zásady pro uživatele diskusního fóra plastikových modelářů
Níže uvedenými pravidly a zásadami se řídí všichni přispěvatelé, čtěte je proto pozorně. V případě jejich porušení riskujete smazání příspěvku nebo zamezení přístupu. Za obsah příspěvků a z něj plynoucích možných důsledků odpovídá výhradně jejich pisatel.
|