![]() |
![]() |
| Témata | | | Přidej nové téma | | | Galerie modelářů | | | Fit test / Stavba | | | Nový editor | | | Nápověda | ||
| Topics | | | Start new topic | | | Model gallery | | | Kit fit test / kit build | ||||||
| denní zobrazení: 35013 / today visits: 35013 |
Tak foťák je už zpátky doma u páníčka.Zapomněl ho ,protože balil modely a nepřišlo mu,že jedna ,,krabička´´chybí.Až doma když chtěl dát baterku na nabíječku zjistil,která bije.
No hlavně že to vše dobře dopadlo.
JIMAT Já jsem psal,že fotoaparáty nejsou mé hobby,takže jsem cenu odvodil od podobného modelu,jenž vlastní můj švagr.S určitostí vím jen to,že výměnný objektiv,který na přístroji je stojí přibližně 7.500 Kč,protože švára má ten samý a když si ho koupil,nezapomněl se hlavně pochlubit kolik stál.On už je prostě takovej,ale to jen tak mimochodem.Já myslím,že i těch 15 tisíc docela zamrzí,pokud je člověk musí poctivě vydělat,nebo naškudlit po pár stovkách měsíčně.
Pavel Pokud by to byl dar nadšeného návštěvníka,tak to by bylo lepší,kdyby tam zanechal obálku s finanční hotovostí ve výši 10% ceny fotoaparátu,nebo třeba balíček se 3-mi modely,jako sponzorský dar na ceny do dětských kategorií.Kdo pořádal někdy soutěž,ví o čem mluvím.Spousta těch co mohou sponzorsky přispět,totiž raději přispěje hasičům,nebo sokolům na tombolu,než dětem na modelářskou soutěž.Zaplaťbůh za výjimky,neboť jen díky nim těm prckům můžete alespoň nějakou maličkost dát.
A co se týče té poctivosti a slušnosti,tak k tomu jsem byl vychován,ale vzhledem k tomu,že makám 10-16 hodin denně a po zaplacení splátky na hypotéku a ostatních poplatků mi zbyde tak na cestu do práce a jídlo,tak nevím jestli ze mne neměli raději vychovat neschopného a zároveň všehoschopného(a to doslova,podle jeho chování v posledních několika týdnech) gaunera a pokrytce typu Kalouska.Já si nestěžuji,ani nezávidím těm co si větší peníze než já vydělávají poctivě,ale už mne docela sere sponzorovat tuhle zlodějskou bandu sprostých vykradačů státní kasy a potažmo s tím i likvidátory budoucnosti našich dětí.Ale to jsem zabrousil do oblasti pro jinou diskusi.Ono ale jak praví klasik,všechno souvisí se vším.
Možná to byl dar pořadatelům, nadšeným návštěvníkem. Ne? Ale je pěkné, že se v dnešním tržním hospodářství, najdou ještě slušní lidé, tak jako Vy.
S tou cenou jsi to trochu přehnal.Ta se pohybuje někde okolo 15 000,-Kč,ale to jen pro zajímavost.
Děkujeme za kladné ohlasy a samozřejmě i my děkujeme všem kteří se dostavili ať už s modely,nebo bez nich a doufáme,že se příští rok opět sejdeme živi a zdrávi.
P.S. U toho foťáku jsem to popletl.Typové číslo není 250,ale 520!!!Kdyžtak se zkuste poptat lidí,kteří třeba na tyhle stránky nechodí.Já bych nerad ,aby si někdo myslel,že se u nás krade.Myslím samozřejmě ve Zdicích na soutěži,jinak co se týká každodenního života víme myslím všichni která bije.Není to laciný špás.Ve foťácích se sice moc nevyznám,ale šacoval bych pořizovací cenu včetně objektivu tak cca 35-50 tisíc,takže by bylo dost divné,kdyby ho nikdo nepostrádal.Pokud ovšem majitele netrefil šlak ve chvíli kdy zjistil,že přijel domů bez něj.
Díky pořadatelům za pěknou sobotu, připojuji se s několika obrázky ze soutěže
Parádní předvelikonoční sobota na opačném konci kraje. Kluci díky. povedlo se Vám to. Na našich stránkách je řada obrázků. Milan
Ahoj a díky pořádajícím za pohodovou sobotu, vše bylo OK. Fotky z povedené akce na
http://lukofan.rajce.idnes.cz/KPM_Zdice_7.4-12/
Nashle za rok, LuKo
Děkujem pořadatelům za pěkně strávenou sobotu, hezké modely, nákupy a pokec s kamarády. Příští rok na viděnou.
Přátelé po dnešní souěži zůstal v prostorách Kulturního domu fotoaparát,jenž nepatří nikomu z nás.Vzal jsem ho k sobě do opatrování,než se přihlásí majitel.
Zmíněný přístroj je značky Olympus € 250 a je uložen v černé kabele.Jsou zde ještě další indicie,ale ty už prozrazovat nebudu,neboť se chci vyhnout tomu,že se přihlásí pět lidí a všichni budou tvrdit,že zrovna oni ho tam zapomněli.Přeci jen jsme v Česku a nebyl by to první případ takového jednání.Už s tím mám také negativní zkušenost.Takže takové věci jako např. značka kabely,nebo co se nachází v boční kapse,bude myslím vědět jen skutečný majitel.
Prosím toho kdo zmíněný fotoaparát postrádá,aby se ozval na můj mail v hlavičce,nebo mobil 776 160 689,popřípadě pevnou linku 311 512 480 nejlépe po 20-té hodině,to už bývám většinou doma.Po té 20-té hodině ve všední dny i na mobil.V zaměstnání nemám šanci ho mít u sebe a většinou na něj koukám až večer doma.
Franta Starý KPM Zdice
Nápověda |
|
Vítejte na stránce Diskuse. Chcete-li vznést jakýkoli nový dotaz, klikněte na tlačítko "Přidej nové téma" . Vyplňte ve formuláři
příslušné údaje (povinné údaje jsou: Jméno, Předmět, Dotaz). Pokud chcete, aby Vám odpovědi chodily zároveň
emailem, zaškrtněte si políčko "posílat odpovědi emailem?". |
|
K prohlížení jednotlivých témat použijte nabídku "Témata". Tabulka s tématy zobrazuje čtyři základní údaje: 1) Název tématu,
po kliknutí na danné téma se zobrazí všechny příspěvky k tomuto tématu. 2) Autor příspěvku, po kliknutí odešlete e-mail autorovi.
3) Reakce zobrazuje počet reakcí (odpovědí) na příslušné téma. 4) Datum určuje datum vložení, popřípadě poslední reakce na
příspěvek. |
|
Odpověd (reakci) na téma provedete vyplněním formuláře Přidej odpověď do diskuse v detailu danného tématu
(povinné údaje jsou: Jméno nebo značka, Předmět - doplněno automaticky, Odpověd) |
Postup vkládání fotek do diskuse z vlastního PC:
Postup vkládání fotek do diskuse z jiného serveru (fotografie již umístěné v Internetu): 1) stránka diskuze musí být ve formátu "nový editor" (volba zcela vpravo v menu v záhlaví stránky). Pokud je zde napsáno "starý editor" kliknutím na nápis se přepneme na "nový" 2) fotka, kterou chceme vložit do diskuse musí mít svou vlastní URL adresu, tzn., že musí být umístěná někde na webu. Doporučená velikost 640x480. 3) URL adresu vkládané fotky zkopírujeme(CTRL+C) 4)klikneme na ikonu zeleného stromu v prostřední řadě čtvrtá zprava (INSERT/EDIT IMAGE) 5) do řádku IMAGE URL napíšeme (vložíme) adresu fotky (CTRL+V) 6) kliknutím na "insert" vložíme fotku do prohlížecího pole. Pokud je adresa napsána správně, fotka se zobrazí a vyskočí dialogové okno v angličtině. Dáme "ok". Pokud chceme přidat další fotky opakujeme body 2-6. Kliknutím na tlačítko "odeslat" se fotka vloží do diskuze. |
|
UPOZORNĚNÍ
Pravidla a zásady pro uživatele diskusního fóra plastikových modelářů
Níže uvedenými pravidly a zásadami se řídí všichni přispěvatelé, čtěte je proto pozorně. V případě jejich porušení riskujete smazání příspěvku nebo zamezení přístupu. Za obsah příspěvků a z něj plynoucích možných důsledků odpovídá výhradně jejich pisatel.
|