![]() |
![]() |
| Témata | | | Přidej nové téma | | | Galerie modelářů | | | Fit test / Stavba | | | Nový editor | | | Nápověda | ||
| Topics | | | Start new topic | | | Model gallery | | | Kit fit test / kit build | ||||||
| denní zobrazení: 24618 / today visits: 24618 |
byla tu myslím řeč o polských "29"kách....
tyhle dvě tam létaly

ještě ty zablácené boty....
opět se omlouvám za prodlevu v reakci, sesypalo se toho na mne po návratu hodně a po cestě autem
z Anglie jsem ještě trošku unavený/10 dní , včetně Duxfordu etc.../

1. B-2 přiletěla večer ve čtvrtek cca 19:30?, to už jsem na letišti nebyl...
2. Ano, zaplatil jsem si tzv. MACH 3 Friend of Riat. Jednak se musí rychle reagovat,přihlašování spouští
bez varování ... a během cca 2 hod bývá vyprodáno....Jednak- na rovinu řečeno, každý rok bych to
platit nemohl, dost drahé ....198 liber
Výhody..bezva servis na místě, zdarma převozové autobusy po ploše, včetně odkrytých top deků,takže se
vystavená éra nechají fotit shora,občerstvení na místě, úschovna zavazadel zdarma na místě,více než friendly
chování pořadatelů
Myslím,že zde byl i dotaz na počasí. Letošní léto je hodnoceno jejich rosničkáři jako nejchladnější a nejdeštivější od roku 1910... Vstupenka mi umožňovala pobyt na letišti od čtvrtka rána do pondělního
podvečera.Tedy SUPER
Vše bylo dost rozmáčené, zvažovalo se i zrušení RIATU, nicméně organizátoři dělali pravé divy

a většinu aut se jim podařilo dát na beton,dovezli i náklaďáky štěrku a další plochy upravili....
Asi nejlepší počasí bylo v neděli, jinak zataženo stále přeháňky, některé dost "heavy". Kdo si vzal vysoké
holínky,nelitoval. Až na část zpevněných ploch se přeci je chodilo po louce,silně jílovité, mazlavé,takže při
každém kroku krozilo uklouznutí a bláto stříkalo až do objektivů
Měl jsem bohužel rozbitý foťák, musel používat náhradní a tak fota nic moc a sklo jen krátké ....
Přiložím dvě fotečky.Jedna ilustrační/ bahno na botách i kalhotehc je vidět../ a jedna náladovka....
Tímto se i všem omlouvám, za případné pozdní reakce....
pepík šimon
Velmi pěkné fotky Pepíku.Ostatně jako vždy
.Jen jsem se chtěl zeptat na dvě věci.1) Ta B-2 létala ? Já měl za to,že byla psaná jen jedna a jen na statiku... 2) Ty jsi si připlatil za místo na té veřejné vyhlídkové tribuně? Já jen,že ty fotky na startující letadla se mi zdají pořizované několik metrů na terénem...
a ty stránky jsou ?
Ahoj kamarádi, něco jsem z cca 50GB dal na naše dětské modelářské stránky
Hezké léto. Pepík
bolter :
Máš pravdu,to mi uniklo
Dokonca dvoch bračekov- ku spárke č. 15 pribudli dve sóla, č.56 s rovnakým prevedením znaku na chrbáte a č. 111 s low vis verziou. Každá z mašín má na kýloch portréty trojice es poľského letectva. Premiéru mali v tomto sfarbení na dni otvorených dverí v Minsku Mazowieckom 2.6. 2012.
Jo,jo,ale chtělo by to ještě nějakou osobní zkušenost z tohoto víkendu.Ozve se někdo,kdo tam byl?
Nápověda |
|
Vítejte na stránce Diskuse. Chcete-li vznést jakýkoli nový dotaz, klikněte na tlačítko "Přidej nové téma" . Vyplňte ve formuláři
příslušné údaje (povinné údaje jsou: Jméno, Předmět, Dotaz). Pokud chcete, aby Vám odpovědi chodily zároveň
emailem, zaškrtněte si políčko "posílat odpovědi emailem?". |
|
K prohlížení jednotlivých témat použijte nabídku "Témata". Tabulka s tématy zobrazuje čtyři základní údaje: 1) Název tématu,
po kliknutí na danné téma se zobrazí všechny příspěvky k tomuto tématu. 2) Autor příspěvku, po kliknutí odešlete e-mail autorovi.
3) Reakce zobrazuje počet reakcí (odpovědí) na příslušné téma. 4) Datum určuje datum vložení, popřípadě poslední reakce na
příspěvek. |
|
Odpověd (reakci) na téma provedete vyplněním formuláře Přidej odpověď do diskuse v detailu danného tématu
(povinné údaje jsou: Jméno nebo značka, Předmět - doplněno automaticky, Odpověd) |
Postup vkládání fotek do diskuse z vlastního PC:
Postup vkládání fotek do diskuse z jiného serveru (fotografie již umístěné v Internetu): 1) stránka diskuze musí být ve formátu "nový editor" (volba zcela vpravo v menu v záhlaví stránky). Pokud je zde napsáno "starý editor" kliknutím na nápis se přepneme na "nový" 2) fotka, kterou chceme vložit do diskuse musí mít svou vlastní URL adresu, tzn., že musí být umístěná někde na webu. Doporučená velikost 640x480. 3) URL adresu vkládané fotky zkopírujeme(CTRL+C) 4)klikneme na ikonu zeleného stromu v prostřední řadě čtvrtá zprava (INSERT/EDIT IMAGE) 5) do řádku IMAGE URL napíšeme (vložíme) adresu fotky (CTRL+V) 6) kliknutím na "insert" vložíme fotku do prohlížecího pole. Pokud je adresa napsána správně, fotka se zobrazí a vyskočí dialogové okno v angličtině. Dáme "ok". Pokud chceme přidat další fotky opakujeme body 2-6. Kliknutím na tlačítko "odeslat" se fotka vloží do diskuze. |
|
UPOZORNĚNÍ
Pravidla a zásady pro uživatele diskusního fóra plastikových modelářů
Níže uvedenými pravidly a zásadami se řídí všichni přispěvatelé, čtěte je proto pozorně. V případě jejich porušení riskujete smazání příspěvku nebo zamezení přístupu. Za obsah příspěvků a z něj plynoucích možných důsledků odpovídá výhradně jejich pisatel.
|