![]() |
![]() |
| Témata | | | Přidej nové téma | | | Galerie modelářů | | | Fit test / Stavba | | | Nový editor | | | Nápověda | ||
| Topics | | | Start new topic | | | Model gallery | | | Kit fit test / kit build | ||||||
| denní zobrazení: 34559 / today visits: 34559 |
Jo ještě jsem zapomněl odpovědět na Karlovu poznámku. Za komunistů se prý také kradlo, vraždilo a rozkrádalo stát ve velkém, ale nesmělo se tehdy o tom psát. Teď už se snad může o tom psát, jak to tehdy bylo? Nebo ne? Ale nikde jsem o tom nečetl, že by se tak tehdy dělo. Jaký tedy podnik, či banka, byla za komunistů vytunelována? Rád bych to věděl, když už se o tom dnes může psát. Ale hlavně nechci zprávy, "že jedna paní povídala". Chci fakta, která se dnes dají prokazatelně ověřit. Napište mně to, dnes se to již přece může!!!
Pamatuji vše. Proto ode dneška jsem již nadšeným občanem, a začínám radostně šetřit na státní dluh, který na jednoho obyvatele již činí kolem 150 000,- Kč. Sice jsem to nezadlužil já, ale demokracie stojí za to. Hurá!!!
Za komunistů se kradlo, vraždilo a rozkrádal stát ve velkém taky, jen se o tom nesmělo mluvit. Fronty byly i na maso, toaletní papír a dámské vložky a za veřejné protistátní kecy bys už šel sedět.
Opravdu jsi tak hloupý, že si to nepamatuješ?
Ukecali jste mně. No tak ať se krade, vraždí, zadlužuje, tuneluje, jen když máme demokracii! A nejsou fronty na banány. Hurá!!!
Honzo, když jsem se o tu desku začal zajímat po přečtení článku v MF Dnes na Žižkovským Magistrátě a na MO ČR, nabídl jsem jim, že desku udělám novou plastovou nebo bronzovou i zadarmo. Druhý den jsem se dozvěděl, že už za ten den stihli udělat "výběrové řízení", samotnou desku už také mají a slavnostní odhalení chystají na přesné datum (to mi vypadlo). Takže stačí "pohrozit" a už je hotovo. To samé jsem podnikl na Olšanech po ukradení odlitků z hrobů Rudoarmějcům i odlitky nápisů v Terezíně. Už mají na vše připravené známé, ještě před poškozením. To byly super kšefty.
martine,
mimochodem - kdybyste si koupil sobotní Právo, tak tam měl Fajtl celou stránku...
(ano, na webu zrovna nic nebylo a asi není, ale nemusím vám připomínat souvislost Právo - novinky.cz, že?).
To jen pro úplnost, když už se zabýváte, byť v ironické rovině, tím dělením na hodné a ošklivé.
Jane jsi úžasný- zrušil bys demokracii, proto že se v ní kradou pamětní desky válečným hrdinům, ale komunismus, který válečné hrdiny zabíjel ve vězení se ti líbí, protože byl pořádek. Víš, kdyby tady zase vládli komouši, tak by lidi jako ty dělali ředitele škol. Ještě, že občas něco napíšeš a mě se ta doba vrátí v plné kráse. Abych nedejbože nezapoměl!!
Mimochodem zlé demokratické noviny Idnes si výročí F.Fajtla alespoň všimly na rozdíl od milovníky starých časů vyhledávaných Novinek.cz.
Jane, ty jsi zase jen takový vůl, který vše svádí na posledních 22 let. Asi nebudeš tak poctivý, jak si o sobě myslíš.
Na rozdíl od hrdinů jsi to právě ty, hoho nepotřebujeme.
Zlodějinu prostě nemám rád, ať je v jakémkoliv režimu. A jestli si dnešní politici neumějí udělat pořádek, tak ať jdou k čertu. Já je nepotřebuji, ani mě nebudou scházet! A většina poctivých lidí v naší zemi, a jak jak to vypadá i v celé Evropě, má úplně stejný názor.
Nápověda |
|
Vítejte na stránce Diskuse. Chcete-li vznést jakýkoli nový dotaz, klikněte na tlačítko "Přidej nové téma" . Vyplňte ve formuláři
příslušné údaje (povinné údaje jsou: Jméno, Předmět, Dotaz). Pokud chcete, aby Vám odpovědi chodily zároveň
emailem, zaškrtněte si políčko "posílat odpovědi emailem?". |
|
K prohlížení jednotlivých témat použijte nabídku "Témata". Tabulka s tématy zobrazuje čtyři základní údaje: 1) Název tématu,
po kliknutí na danné téma se zobrazí všechny příspěvky k tomuto tématu. 2) Autor příspěvku, po kliknutí odešlete e-mail autorovi.
3) Reakce zobrazuje počet reakcí (odpovědí) na příslušné téma. 4) Datum určuje datum vložení, popřípadě poslední reakce na
příspěvek. |
|
Odpověd (reakci) na téma provedete vyplněním formuláře Přidej odpověď do diskuse v detailu danného tématu
(povinné údaje jsou: Jméno nebo značka, Předmět - doplněno automaticky, Odpověd) |
Postup vkládání fotek do diskuse z vlastního PC:
Postup vkládání fotek do diskuse z jiného serveru (fotografie již umístěné v Internetu): 1) stránka diskuze musí být ve formátu "nový editor" (volba zcela vpravo v menu v záhlaví stránky). Pokud je zde napsáno "starý editor" kliknutím na nápis se přepneme na "nový" 2) fotka, kterou chceme vložit do diskuse musí mít svou vlastní URL adresu, tzn., že musí být umístěná někde na webu. Doporučená velikost 640x480. 3) URL adresu vkládané fotky zkopírujeme(CTRL+C) 4)klikneme na ikonu zeleného stromu v prostřední řadě čtvrtá zprava (INSERT/EDIT IMAGE) 5) do řádku IMAGE URL napíšeme (vložíme) adresu fotky (CTRL+V) 6) kliknutím na "insert" vložíme fotku do prohlížecího pole. Pokud je adresa napsána správně, fotka se zobrazí a vyskočí dialogové okno v angličtině. Dáme "ok". Pokud chceme přidat další fotky opakujeme body 2-6. Kliknutím na tlačítko "odeslat" se fotka vloží do diskuze. |
|
UPOZORNĚNÍ
Pravidla a zásady pro uživatele diskusního fóra plastikových modelářů
Níže uvedenými pravidly a zásadami se řídí všichni přispěvatelé, čtěte je proto pozorně. V případě jejich porušení riskujete smazání příspěvku nebo zamezení přístupu. Za obsah příspěvků a z něj plynoucích možných důsledků odpovídá výhradně jejich pisatel.
|