Válka Fit test Special Hobby malý Plastic Planet malý
Forum plastikových modelářů
Témata  |  Přidej nové téma  |  Galerie modelářů  |  Fit test / Stavba  |  Nový editor  |  Nápověda
Topics  |  Start new topic  |  Model gallery  |  Kit fit test / kit build                  
 
Special Hobby velký   Plastic Planet velký



denní zobrazení: 64461 / today visits: 64461

 Slovo autor  
Řadit     příspěvků na stránku      

ZOBRAZENÍ: HTML
81) 29.12.2014-13:58  -  Jan Bobek    Na Štěpána pro Štěpána

Jak kdysi zpíval Pepa Nos - "... já jsem agent síajej, jsem nebezpečnej a sem zlej"


 


JB Cool


 


 

80) 29.12.2014-13:54  -  Ekonom    Na Štěpána pro Štěpána

A to ještě Damir netuší, že V. Šulc dělá bokem pro CIA, GRU a MOSAD.

79) 29.12.2014-13:51  -  Jan Bobek    Na Štěpána pro Štěpána

Včerejší momentka z Šulcovy cesty do Slezska, pořízené v Olomouci.


Na snímku Vláčilík (ex Gavia) spílá Šulcovi (Eduard) a říká: "Vláďo, dám Vám Vaše peníze a dejte mi zpátky moje formy, nemůžu bez nich žít!!"


JB


 


 


78) 29.12.2014-12:48  -  Slava    Na Štěpána pro Štěpána

no ty vole a na začátku bylo jenom jedno přání, teď je tady canců jak v hospodě. Lidi neblbněte.

77) 29.12.2014-11:59  -  hmm    Na Štěpána pro Štěpána

Damire, a nenapadlo Tě, že ta zpráva V.Šulce může mít hlubší pozadí, o kterém třeba nevíš? Že to s nemusí souviset s Avií, kde máš pocit být za spravedlivého, protože máš spolu s jinými pocit, že V.Šulc neuznává Tvoji pravdu? Není problém náhodou v tomhle?


Napsal V. Šulc nějaké přání Tobě? Naváží se do Tebe, protože sis dovolil kritizovat Avii? Zamysli se nad tím...


Mimochodem V.Šulce považuji za jednoho z nejslušnějších diskutérů zde, když vezmu v potaz to, co překousne od řady lidí tady... To, že je obćas jízlivý a občas použije drsnější humor nebo ironii mi přijde v pořádku. Já bych tolik sebeovládání neměl.

76) 29.12.2014-11:26  -  Marek Mincbergr    Na Štěpána pro Štěpána

Hele, Damire, všimnul sis, že jen dneska jsi tu napsal bezmála deset traktátů o své jediné pravdě, kterou stále dokola všem okolo vnucuješ bez ohledu na názory ostatních? Že píšeš o tom, jak to fórum šlo do takových sra..., že sem slušný člověk nechodí a přitom tu jsi okamžitě, jakmile se něco semele. Jsi dogmatik, neschopný a neochotný přijmout fakt, že někdo může mít názor jiný než ty. To usuzuji nejen na základě tohoto tématu, ale z dřívějších tvých "akcí" - Modelář, Eduard a pod. Občas je to podpořeno tvojí nedokonalou češtinou. To neber ve zlém, česky umíš velmi dobře (mnohem lépe než já chorvatsky), ale nezvládáš jazykové nuance ("jejich" nemusí znamenat jen vlastnictví) a ne úplně chápeš ironii.


Takže tvůj názor respektuji, ale nesouhlasím s ním. Pro jistotu - nepřevědčuj mne, tvá argumenty znám a proto s tebou nesouhlasím. Nemusím je číst zas a znova nově napsány.


Jen aby měla tvá dušička klid, ani Vláďovu zprávu nepovažuji za nejšťastnější, byť chápu, že pro to měl své důvody.


O tom, jak tohle fórum bude vedeno, rozhoduje jen a pouze admin. Což nejsi ani ty, ani já. Jestli adminovi něco chceš, napiš mu na mail.


 

75) 29.12.2014-11:04  -  Damir    Na Štěpána pro Štěpána

Mili anonimovy "hmm" (ze pses zde pod vic nicku, ackoli Šulc toto ne miluje ), budu ti vysvetlit v cem je problem. Ja nemem nic spolecno ze Stranskym, jen jsem se z tim nickem potkal v pripadu spatneho cumaku modelu B-534 od Eduardu. Ja jsem ten spatny cumak jen vsiml, a Stransky na jinem foru s velkym usilim dokazal ze novi model Eduardu ma uplne spatnu tvar cumaku. Mozne je v tem nejaka soukromno-obchodna valka, ale to nic ne zmini s faktem ze je cumak modelu viditelne spatny. Velmy brzi po tem zde se objevil "humoristicke prani" (jako zvlastna tema!) kde Šulc jmenem a prijemenem (ad hominem) ponizuje Stranskeho ("enfant terrible") - primo kvuli "vic nicku" a anonimity (stejne to co ti delas, mili hmm). Vsechno je v tem proti pravidla foru - a vic nicku, a zvlastna ad hominem tema. No to co mi nejvic vadi nejsu rozdilna pravidla pro rozdilne lide, ale velmy otevrene niceni a "duseni" kritiku modelu Eduard. Kdybi Šulc chtel neco rict Stranskemo, mel je jine moznosti, mimo verejnosti. Ne, Šulc v tomto tematu neposlal zpravu Stranskemo, ale poslal zpravu pro vsechny z nas - pokud nekdo bude kritizovat model Eduard, muze mu byt zrusena anonymita a Šulc zde muze napsat "komicke" ponizovani cloveka s prvnim a poslednim jmenem. Chapame?

74) 29.12.2014-10:36  -  hmm    Na Štěpána pro Štěpána

Milý Damire, to je pořád dokola... Pokud nebude povinná registrace, tak se bude ono pravidlo vynucovat dost obtížně.


Nějak ale pořád nechápu, o co Ti teda jde (a není v tom nic osobního). Vladimír Šulc vyslovil hypotézu a říkám tomu hypotéza, protože z jeho příspěvku jsem aspoň nepostřehl, že více nicků Stránského je podloženo neprůstřelnými důkazy a už vůbec ne, že mu administrátoři poskytli nějaké informace...


Tak úplně nechápu, o co ti jde a jakých informací se dožaduješ. Navíc mám obavy, že poskytování osobních údajů u nás řeší nějaká legislativa, žeano...


Pokud Tě štve, že se tady přispívá pod více nicky, tak to máš blbý, situace se asi v tomhle ohledu nezmění. Pokud Tě rozčiluje, že Vladimír Šulc někomu napsal vzkaz, kde ho obvinil z něčeho, co se nedá asi snadno dokázat a zjevně to nikomu - zejména Tobě - dokazovat nehodlá a tudíž pravdu ví asi jen adresát, tak to tady nečti a máš to vyřešený...


Svoje názory na fórum a jeho účastníky jsi nám sdělil, za což děkujeme....


P.S.: nejsem Vladimír Šulc ani nikdo, koho se tato diskuse týká. Dokázat to nemůžu, stejně jako to, že ty seš Damir. Pokud Tě to irituje, jsme zase na začátku....

73) 29.12.2014-10:23  -  Libor Malý    Na Štěpána pro Štěpána

Karel: příspěvek č.61 psal jakýsi Franta. Udělej si radši pořádek v nickách, snaž se používat jenom jeden a pokud se chceš na něco zeptat provozovatele tak věz, že dole stojí taky toto:


  • O nevhodnosti či závadnosti příspěvků v návaznosti na tato pravidla a zásady rozhoduje administrátor. Dotazy na administrátora je možno podávat e-mailem na info@ipmsnymburk.com.
  • 72) 29.12.2014-10:00  -  Damir    Na Štěpána pro Štěpána

    Jirko, je jasne ze tu nekdo prispiva pod vic nicky. Prispevek 64 napsal "hmm". Veris ze stejna osoba nikdy nic jineho zde na foru nenapsala? Ano, jak rikas, je to problém pro admina "Přispívání jednotlivce pod více identitami (nicky)...nebude tolerováno". Cakame reakce admina, jak to "nebude tolerovano", co bude z identitou nicka "hmm". Pokud Šulc dostava identite lid ze psu neco co mu se ne libi, doufam ze ja budu dostat jmeno cloveka "hmm" (a vse nicky stejneho cloveka). Budu mu otevrit zvlastnu temu, gratulace pro Silvestovo

    1  2  3  4  5  6  7  8  9  
    Skoč na stránku:
    Přidej odpověď do diskuse / Reply to this topic
    Je potřeba provést autorizaci
    Váš e-mail / your e-mail:
    K provedení autorizace není potřeba registrace ani heslo, stačí jeden klik. Autorizaci potvrdíte kliknutím na odkaz, který bude zaslán do Vaší emailové schránky. Pokud se e-mail neobjeví ve složce 'přijatá pošta' zkontrolujte spam koš svého mailboxu. Vaši e-mailovou adresu můžete použít pro autorizaci více zařízení.

    Your device is currently unauthorized. No registration or password is needed; only one click is enough to be authorized. The authorization link will be sent to your mailbox. Follow instructions sent via the e-mail. If no message appears please check your mailbox spam folder. Your e-mail address can be used for more device.
    Autorizací souhlasíte s pravidly a zásadami fóra



    Nápověda

    Vítejte na stránce Diskuse. Chcete-li vznést jakýkoli nový dotaz, klikněte na tlačítko "Přidej nové téma" . Vyplňte ve formuláři příslušné údaje (povinné údaje jsou: Jméno, Předmět, Dotaz). Pokud chcete, aby Vám odpovědi chodily zároveň emailem, zaškrtněte si políčko "posílat odpovědi emailem?".

    K prohlížení jednotlivých témat použijte nabídku "Témata". Tabulka s tématy zobrazuje čtyři základní údaje: 1) Název tématu, po kliknutí na danné téma se zobrazí všechny příspěvky k tomuto tématu. 2) Autor příspěvku, po kliknutí odešlete e-mail autorovi. 3) Reakce zobrazuje počet reakcí (odpovědí) na příslušné téma. 4) Datum určuje datum vložení, popřípadě poslední reakce na příspěvek.

    Odpověd (reakci) na téma provedete vyplněním formuláře Přidej odpověď do diskuse v detailu danného tématu (povinné údaje jsou: Jméno nebo značka, Předmět - doplněno automaticky, Odpověd)

    Postup vkládání fotek do diskuse z vlastního PC:


    Postup vkládání fotek do diskuse z jiného serveru (fotografie již umístěné v Internetu):
    1) stránka diskuze musí být ve formátu "nový editor" (volba zcela vpravo v menu v záhlaví stránky). Pokud je zde napsáno "starý editor" kliknutím na nápis se přepneme na "nový"
    2) fotka, kterou chceme vložit do diskuse musí mít svou vlastní URL adresu, tzn., že musí být umístěná někde na webu. Doporučená velikost 640x480.
    3) URL adresu vkládané fotky zkopírujeme(CTRL+C) 4)klikneme na ikonu zeleného stromu v prostřední řadě čtvrtá zprava (INSERT/EDIT IMAGE)
    5) do řádku IMAGE URL napíšeme (vložíme) adresu fotky (CTRL+V)
    6) kliknutím na "insert" vložíme fotku do prohlížecího pole. Pokud je adresa napsána správně, fotka se zobrazí a vyskočí dialogové okno v angličtině. Dáme "ok". Pokud chceme přidat další fotky opakujeme body 2-6. Kliknutím na tlačítko "odeslat" se fotka vloží do diskuze.


    UPOZORNĚNÍ
    Pravidla a zásady pro uživatele diskusního fóra plastikových modelářů
    Níže uvedenými pravidly a zásadami se řídí všichni přispěvatelé, čtěte je proto pozorně. V případě jejich porušení riskujete smazání příspěvku nebo zamezení přístupu. Za obsah příspěvků a z něj plynoucích možných důsledků odpovídá výhradně jejich pisatel.
    • Pro odesílání příspěvků nebo zakládání témat je nutná autorizace.
    • Základním tématem fóra je plastikové modelářství a věci s ním související. Příspěvky na základní téma i jakékoli jiné téma budou tolerovány při dodržení zákonných norem, pravidel mezilidské slušnosti a těchto pravidel a zásad.
    • Příspěvky pište spisovným jazykem, který lze prokládat slangovými výrazy. Vulgární příspěvky a příspěvky obsahující sprostá slova nebudou akceptovány.
    • Před založením nového tématu si pomocí vyhledávače nejprve ověřte, jestli v minulosti stejné téma nebylo již založeno. Obdobně postupujte před napsáním nového dotazu, protože mohl být za dobu existence fóra již zodpovězen.
    • Respektujte elementární pravidla slušného chování. Můžete vzájemně vyjádřit nesouhlas s názorem druhého, napadání však tolerováno nebude. Stejně tak nebudou tolerovány subjektivní neetické a neslušné výroky směřující na konkrétní osobu nebo skupinu osob. Snažte se vyvarovat slovních narážek. Neprovokujte a nereagujte na provokující příspěvky. Nepřenášejte na fórum své spory mající základ ve vašem soukromém životě či podnikatelské činnosti.
    • Přispívání jednotlivce pod více identitami (nicky) nebo přebírání jmen či identit jiných uživatelů mající za účel např. matení ostatních nebo jejich cílené napadání nebude tolerováno stejně jako příspěvky mající povahu spamu. Za spam je považováno opakované odesílání krátkých či nesmyslných příspěvků bez informační hodnoty, příspěvků s obsahem diametrálně odlišným od ostatních příspěvků v tématu a příspěvků obsahujících převážně „smajlíky“.
    • O nevhodnosti či závadnosti příspěvků v návaznosti na tato pravidla a zásady rozhoduje poskytovatel služby, který si vyhrazuje právo odstranit příspěvky, jejichž obsah je v rozporu s pravidly a zásadami a v krajním případě zamezit uživateli přístup. Poskytovatel služby není povinen dohlížet na obsah příspěvků ani vyhledávat jejich případný protiprávní obsah.
    • Dotazy na poskytovatele služby je možno podávat e-mailem na forum@plasticplanet.cz.
    • Šíření ilegálních kopií knih, publikací, časopisů, zvukových a obrazových záznamů pořízených na přenosná média (např. videokazety, diskety, disky CD nebo DVD) není povoleno. Příspěvky obsahující takové nabídky budou odstraněny.
    • Při publikování fotografií či jiného obrazového materiálu mějte neustále na paměti, že tyto materiály mohou podléhat autorským právům ve smyslu zákona č. 121/2000 Sb., autorský zákon. Případnou právní odpovědnost při porušení autorských práv ponese výhradně uživatel, který takový materiál zveřejnil.
    • Kliknutím na tlačítko „zde“ v autorizačním e-mailu souhlasíte se zpracováním osobních údajů dle nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů, které vstupuje v účinnost 25. května 2018, zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů a zákonem č. 480/2004 b., o některých službách informační společnosti, ve znění pozdějších předpisů.




    1713965648.9326 forum