Témata | | | Přidej nové téma | | | Galerie modelářů | | | Fit test / Stavba | | | Nový editor | | | Nápověda | ||
Topics | | | Start new topic | | | Model gallery | | | Kit fit test / kit build | ||||||
denní zobrazení: 3597 / today visits: 3597 |
Clapi, do šlaka nechcete radšej o tej C-11? Ja sem vždy mrknem čo nové a vy o inom... Mám tú C-11 doma tak som zvedavý...
Že neudělali i B, to mě nasr..., a beru i to, že jedině Tamku ... ... ale je HB o tolik horší, nebo se to dá ???
jeep - Asi jsem měl něco pozdějšího, díly problémové nebyly, ale bylo to setsakra náročné ...
Jakého Corsaira máš na mysli ? Já ted' také řeším dilema, jestli levnější Me-262 1/48 od HB stojí za to, ... co myslíš ... a co poradí ostatní kolegové ??? Chci samozřejmě dělat s Českými znaky ...
No Ghoste, procházka to nebyla pokud jsi měl ty první modely. Pak (asi na základě recenzí) se MPM v Novionkách omluvilo a i modelářum posílalo opravené díly.
Pak už to byla jiná liga. Já ho dnes beru ze jeden z nejpřesnějších modelů čs letadel co mám ve vitrínkách....
Ale ta vzrustající cena (ano i ruku v ruce s kvalitou) činských výrobků není jen na pokli kitů Totéž se deje mezi RC modely a pomalu pomalinku se z "cenových trháků" stavají "běžně prodejné" modely. Budu se např rozmýšlet jestli dám X penez na Corsaira od Hasegawy nebo x minus 20 % za HB.
Myslím že takové prodeje jako měli před 5ti lety už nebudou dosahovat počtů jako dnes.....
No třeba se to zase otočí ve prospěch "zbytku sveta"
s1
No jo, on ten reziňák není zrovna procházka růžovým sadem a ta kabina, moje noční můra ...
Ale ten nový L-159 by se už měl dát lepit skoro jako plastik, pokud je v krabičce dodáváno to, co je prezentováno a ne tuna nálitků navíc ...
Mrmlám jedině nad tim že cena výrobků z plastu asijských no name firem se už témeř srovnala s mnohem výrobně nákladnějšími kvalitnimi resiny....
Na začátku pán Bůh stvořil svět a všechno ostatní je Made in China.
Jen mrmlejte, mrmlejte, buďte rádi že Delfína někdo konečně vydal ! Smutné je že ho - podobně jako modely dalších slavných československých výrobků zbrojního průmyslu(Dana, Lt 35/Lt 38), i díky nímž mělo ono pověstné "Made in Czechoslovakia" ve světě zvuk,museli vyrobit Číňané... Jsme modelářská velmoc a žádná česká firma neměla koule na to udělat tuhle legendu coby long run v plastu... Třeba časem udělají i tu L-159...
Už toho chystají více, no a je na tom Made in China ...
Nápověda |
Vítejte na stránce Diskuse. Chcete-li vznést jakýkoli nový dotaz, klikněte na tlačítko "Přidej nové téma" . Vyplňte ve formuláři
příslušné údaje (povinné údaje jsou: Jméno, Předmět, Dotaz). Pokud chcete, aby Vám odpovědi chodily zároveň
emailem, zaškrtněte si políčko "posílat odpovědi emailem?". |
K prohlížení jednotlivých témat použijte nabídku "Témata". Tabulka s tématy zobrazuje čtyři základní údaje: 1) Název tématu,
po kliknutí na danné téma se zobrazí všechny příspěvky k tomuto tématu. 2) Autor příspěvku, po kliknutí odešlete e-mail autorovi.
3) Reakce zobrazuje počet reakcí (odpovědí) na příslušné téma. 4) Datum určuje datum vložení, popřípadě poslední reakce na
příspěvek. |
Odpověd (reakci) na téma provedete vyplněním formuláře Přidej odpověď do diskuse v detailu danného tématu
(povinné údaje jsou: Jméno nebo značka, Předmět - doplněno automaticky, Odpověd) |
Postup vkládání fotek do diskuse z vlastního PC: Postup vkládání fotek do diskuse z jiného serveru (fotografie již umístěné v Internetu): 1) stránka diskuze musí být ve formátu "nový editor" (volba zcela vpravo v menu v záhlaví stránky). Pokud je zde napsáno "starý editor" kliknutím na nápis se přepneme na "nový" 2) fotka, kterou chceme vložit do diskuse musí mít svou vlastní URL adresu, tzn., že musí být umístěná někde na webu. Doporučená velikost 640x480. 3) URL adresu vkládané fotky zkopírujeme(CTRL+C) 4)klikneme na ikonu zeleného stromu v prostřední řadě čtvrtá zprava (INSERT/EDIT IMAGE) 5) do řádku IMAGE URL napíšeme (vložíme) adresu fotky (CTRL+V) 6) kliknutím na "insert" vložíme fotku do prohlížecího pole. Pokud je adresa napsána správně, fotka se zobrazí a vyskočí dialogové okno v angličtině. Dáme "ok". Pokud chceme přidat další fotky opakujeme body 2-6. Kliknutím na tlačítko "odeslat" se fotka vloží do diskuze. |
UPOZORNĚNÍ
Pravidla a zásady pro uživatele diskusního fóra plastikových modelářů
Níže uvedenými pravidly a zásadami se řídí všichni přispěvatelé, čtěte je proto pozorně. V případě jejich porušení riskujete smazání příspěvku nebo zamezení přístupu. Za obsah příspěvků a z něj plynoucích možných důsledků odpovídá výhradně jejich pisatel.
|