Plastic Planet malý Válka Fit test Special Hobby malý
Forum plastikových modelářů
Témata  |  Přidej nové téma  |  Galerie modelářů  |  Fit test / Stavba  |  Nový editor  |  Nápověda
Topics  |  Start new topic  |  Model gallery  |  Kit fit test / kit build                  
 
Plastic Planet velký   Special Hobby velký



denní zobrazení: 178541 / today visits: 178541

 Slovo autor  
Řadit     příspěvků na stránku      

ZOBRAZENÍ: HTML
117) 11.12.2015-22:15  -  El Thud    Nezletilí nebudou smět pracovat s chemikáliemi

Devítku ? Než dorazí policisté, tak může být pozdě.

116) 11.12.2015-22:05  -  El Thud    Nezletilí nebudou smět pracovat s chemikáliemi

Jenže já chci Smith & Wesson 500, 0.50cal, Long Barrel anebo dokonce Smith and Wesson 460XVR a ty se pohybují někde kolem 1700USD, takže v ČR to k těm padesáti i se zbrojákem bude směřovat.  Prostě chci ten největší a nejvýkonější revolver jaký se dá sehnat. Vím že je čistě pragmaticky je to absolutní nesmysl, že ta zbran je vrcholně nepraktická, vážící jako notebook, obrovská a tím pádem i neskladná a jedna rána vyjde na padesátikorunu. Jenže já po téhle monstrozní obludě toužím už od té doby co přišla na trh a když už celé to martyrium se zbrojákem podstoupím tak ať už to stojí za to. Kdysi jsem si ze stejného plezíru koupil nůž od Chrise Reeva za neuvěřitelných 14 000CZK. Jen proto že stejné kudly má "šestka". Źe sem ho pak v době kdy klesl dolar na patnáct korun prodal za tři a půl je jiná story. Ale měl jsem špičkovou bojovou kudlu... (Bohužel to byl opravdu bojový nástroj, na nic jiného se tenhle kus železa  s hřebem tlustám půl centimetru s kopinatým hrotem nehodil. Ale stálo to za to - pánové jak jak jen ta nádherná kudla voněla... Železem a ocelí, žádná Čína,kdepak, ale pořádný kus americký oceli vykovaný v Americe a opravdu z výzbroje speciálů. Mít takovou kudlu bylo jako spát s Miss World...ani jedno už mít nikdy nebudu, protože jsem od té doby racionální. Proto si kupuju drahé modely, nikdy je neslepím a zase je pak prodám - abych si řekl - měl jsem to nejlepší co se dalo koupit. A stálo  to za to.) Někdy se smutně podívám na místo kde kdysi byla krabice s Chris Reevem - ale už mi prostě racionalita nedovolí jít a koupit si ho znova... To si radši udělám ten zbroják a koupím si to pětikilo nebo čtyři šest nula ix vé er. A zase ho za čas prodám, koupím si deserta taky ho prodám, a pak vrátím zbroják a nebudu mít nic.)

115) 11.12.2015-21:48  -  Slava    Nezletilí nebudou smět pracovat s chemikáliemi

"Já jsem prostě naštvám že běžný Američan, třeba o dost méně vzdělaný než jsem já, má možnost jít a koupit si jen tak z plezíru pistoli - třeba ženě k Vánocům. (Dobře, nemám ženu.)"


Tohle je blbost, i Američan si musí počkat pár dní na to, než tu pistoli nebo revolver dostane do ruky. Navíc ve většině států je u pistolí pro civilní trh omezena kapacita zásobníku


Jinak k tomu ozbrojování jednoduchá otázka: Když se dostanete do průseru, kde hrozí nebezpečí z prodlení, budete radši držet v ruce devítku nebo mobil a vytáčet 158? Co bude rychlejší a účinnější k odvrácení hrozby?

114) 11.12.2015-21:40  -  mediální analytik    Nezletilí nebudou smět pracovat s chemikáliemi

Kdybys to věděl, Thude, nebyl bys. Ale je to za hranicí tvých rozlišovacích schopností.


Nemám žádný pozitivní, ani negativní pocit z toho když to píšu. Osobně proti tobě nic nemám. Vyjadřuješ se ke kde čemu, aniž řadu věcí chápeš a řadu dalších vůbec nevnímáš. Nevím kde bereš to podivné sebevědomí, že ty nesmysly, které tu plodíš máš podložené, mimo kvanta načtených textů, také inteligencí. Thudův svět se občas reality dotkne, ale to je vše. Thudův svět není ten stejný, v němž žije většina lidí. Thudův svět je pro většinu lidí velice nezdravý.

113) 11.12.2015-21:32  -  Honza Hora    Nezletilí nebudou smět pracovat s chemikáliemi

Aha, než jsem dopsal svůj předchozí příspěvek, posunula se debata poněkud jinam. Pípla mi mikrovlnka a večeřel jsem, pak chvilku lelkoval. Takže k ozbrojování můj názor: Myslím, že všichni poddůstojníci, praporčíci a důstojníci v záloze by měli mít doma krátkou i dlouhou automatickou střelnou zbraň a minimálně jednou ročně se dostavit na vojenskou střelnici k přezkoušení způsobilosti. Tuším, že to tak funguje ve Švýcarsku a tam si mohou vzít i syna staršího 15 let, který se může dobrovolně účastnit střeleckého výcviku.  Jsem pro tento názor rasista a xenofob? Jestli jo, vysvětlete mi proč? V Africe nosí zbraň každý dospělý muž. Hlavně proto, aby nemusel nosit v ruce motyku nebo lopatu.

112) 11.12.2015-21:20  -  homer    Nezletilí nebudou smět pracovat s chemikáliemi

"Já jsem prostě naštvám že běžný Američan, třeba o dost méně vzdělaný než jsem já, má možnost jít a koupit si jen tak z plezíru pistoli - třeba ženě k Vánocům. (Dobře, nemám ženu.)"


 


Zářný příklad jak si někdo plete vzdělání s bůhvíčím....neuraž se Thude, ale když někdo napíše takovou, a teď  s prominutím, ale nemůžu si pomoct...kokotinu jak by bylo lepší na školách učit děti jak si hledat ženskou v kombinaci s absencí matematiky, tak vyvstává otázka, jestli u tebe není vzdělání symptomem spíš blbosti než inteligence.

111) 11.12.2015-21:19  -  Slava    Nezletilí nebudou smět pracovat s chemikáliemi

Thude meleš hovadiny. Zbroják na pistoli s poplatkama za lékařský posudek, zkoušku způsobilosti, nákupní povolení tě vyjde na cca dva a pul tisíce českých peněz. A za další dva tisíce českých peněz si můžeš koupit pěknou ČZ 50/70, takže jsi na 5000 Kč. Předpokládám, že by ti pistole v ráži 7,65 browning měla stačit, těch 7 nábojů v téhle ráži stačilo i Jamesi Bondovi. Teda pokud netrpíš komplexem, pak ti nepomůže ani Desert Eagle.

110) 11.12.2015-21:18  -  Honza Hora    Nezletilí nebudou smět pracovat s chemikáliemi

Také mám ve třídě pár žáků, kteří jsou z něčeho osvobozeni. Nemám s nimi zásadní problém, vždy jim nějak vyjdu vstříc a pokud se aspoň trochu snaží, dojdeme k oboustranně přijatelnému výsledku. Problémem jsou napružení kverulantští rodiče, kteří si myslí, že sežrali Šalamounovo hovno a mají tudíž patent na rozum. A pokud napíší dopis (i třeba anonymní) na správnou adresu, máme se věru na co těšit!

109) 11.12.2015-21:13  -  El Thud    Nezletilí nebudou smět pracovat s chemikáliemi

Proč jsem blbec ?

108) 11.12.2015-21:12  -  El Thud    Nezletilí nebudou smět pracovat s chemikáliemi

Protože mě uráží že musím platit platit a platit, dělat zkoušky a další nesmysly. Protože to jsou zbytečně vyhozené peníze za něco co má každý Američan zaručené ústavou. Možná si ZP udělám ale musím našetřit - kdyby to bylo jako v USA, tak jsou adminastrativní náklady minimální a většinu peněz mohu vrazit do zbraně a střeliva.


S tímhle vším mě ta sranda vyjde na padesát tisíc. Které prozatím nemám. Bez toho by to vyšlo na méně, ale co se dá dělat.... Nic. Mohu si jen vybrat méně hardcore zbraň za polovinu, ale když už tak už... Škoda... nicméně platí stále - Tvrdý zákon - ale zákon.

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  
Skoč na stránku:
Přidej odpověď do diskuse / Reply to this topic
Je potřeba provést autorizaci
Váš e-mail / your e-mail:
K provedení autorizace není potřeba registrace ani heslo, stačí jeden klik. Autorizaci potvrdíte kliknutím na odkaz, který bude zaslán do Vaší emailové schránky. Pokud se e-mail neobjeví ve složce 'přijatá pošta' zkontrolujte spam koš svého mailboxu. Vaši e-mailovou adresu můžete použít pro autorizaci více zařízení.

Your device is currently unauthorized. No registration or password is needed; only one click is enough to be authorized. The authorization link will be sent to your mailbox. Follow instructions sent via the e-mail. If no message appears please check your mailbox spam folder. Your e-mail address can be used for more device.
Autorizací souhlasíte s pravidly a zásadami fóra



Nápověda

Vítejte na stránce Diskuse. Chcete-li vznést jakýkoli nový dotaz, klikněte na tlačítko "Přidej nové téma" . Vyplňte ve formuláři příslušné údaje (povinné údaje jsou: Jméno, Předmět, Dotaz). Pokud chcete, aby Vám odpovědi chodily zároveň emailem, zaškrtněte si políčko "posílat odpovědi emailem?".

K prohlížení jednotlivých témat použijte nabídku "Témata". Tabulka s tématy zobrazuje čtyři základní údaje: 1) Název tématu, po kliknutí na danné téma se zobrazí všechny příspěvky k tomuto tématu. 2) Autor příspěvku, po kliknutí odešlete e-mail autorovi. 3) Reakce zobrazuje počet reakcí (odpovědí) na příslušné téma. 4) Datum určuje datum vložení, popřípadě poslední reakce na příspěvek.

Odpověd (reakci) na téma provedete vyplněním formuláře Přidej odpověď do diskuse v detailu danného tématu (povinné údaje jsou: Jméno nebo značka, Předmět - doplněno automaticky, Odpověd)

Postup vkládání fotek do diskuse z vlastního PC:


Postup vkládání fotek do diskuse z jiného serveru (fotografie již umístěné v Internetu):
1) stránka diskuze musí být ve formátu "nový editor" (volba zcela vpravo v menu v záhlaví stránky). Pokud je zde napsáno "starý editor" kliknutím na nápis se přepneme na "nový"
2) fotka, kterou chceme vložit do diskuse musí mít svou vlastní URL adresu, tzn., že musí být umístěná někde na webu. Doporučená velikost 640x480.
3) URL adresu vkládané fotky zkopírujeme(CTRL+C) 4)klikneme na ikonu zeleného stromu v prostřední řadě čtvrtá zprava (INSERT/EDIT IMAGE)
5) do řádku IMAGE URL napíšeme (vložíme) adresu fotky (CTRL+V)
6) kliknutím na "insert" vložíme fotku do prohlížecího pole. Pokud je adresa napsána správně, fotka se zobrazí a vyskočí dialogové okno v angličtině. Dáme "ok". Pokud chceme přidat další fotky opakujeme body 2-6. Kliknutím na tlačítko "odeslat" se fotka vloží do diskuze.


UPOZORNĚNÍ
Pravidla a zásady pro uživatele diskusního fóra plastikových modelářů
Níže uvedenými pravidly a zásadami se řídí všichni přispěvatelé, čtěte je proto pozorně. V případě jejich porušení riskujete smazání příspěvku nebo zamezení přístupu. Za obsah příspěvků a z něj plynoucích možných důsledků odpovídá výhradně jejich pisatel.
  • Pro odesílání příspěvků nebo zakládání témat je nutná autorizace.
  • Základním tématem fóra je plastikové modelářství a věci s ním související. Příspěvky na základní téma i jakékoli jiné téma budou tolerovány při dodržení zákonných norem, pravidel mezilidské slušnosti a těchto pravidel a zásad.
  • Příspěvky pište spisovným jazykem, který lze prokládat slangovými výrazy. Vulgární příspěvky a příspěvky obsahující sprostá slova nebudou akceptovány.
  • Před založením nového tématu si pomocí vyhledávače nejprve ověřte, jestli v minulosti stejné téma nebylo již založeno. Obdobně postupujte před napsáním nového dotazu, protože mohl být za dobu existence fóra již zodpovězen.
  • Respektujte elementární pravidla slušného chování. Můžete vzájemně vyjádřit nesouhlas s názorem druhého, napadání však tolerováno nebude. Stejně tak nebudou tolerovány subjektivní neetické a neslušné výroky směřující na konkrétní osobu nebo skupinu osob. Snažte se vyvarovat slovních narážek. Neprovokujte a nereagujte na provokující příspěvky. Nepřenášejte na fórum své spory mající základ ve vašem soukromém životě či podnikatelské činnosti.
  • Přispívání jednotlivce pod více identitami (nicky) nebo přebírání jmen či identit jiných uživatelů mající za účel např. matení ostatních nebo jejich cílené napadání nebude tolerováno stejně jako příspěvky mající povahu spamu. Za spam je považováno opakované odesílání krátkých či nesmyslných příspěvků bez informační hodnoty, příspěvků s obsahem diametrálně odlišným od ostatních příspěvků v tématu a příspěvků obsahujících převážně „smajlíky“.
  • O nevhodnosti či závadnosti příspěvků v návaznosti na tato pravidla a zásady rozhoduje poskytovatel služby, který si vyhrazuje právo odstranit příspěvky, jejichž obsah je v rozporu s pravidly a zásadami a v krajním případě zamezit uživateli přístup. Poskytovatel služby není povinen dohlížet na obsah příspěvků ani vyhledávat jejich případný protiprávní obsah.
  • Dotazy na poskytovatele služby je možno podávat e-mailem na forum@plasticplanet.cz.
  • Šíření ilegálních kopií knih, publikací, časopisů, zvukových a obrazových záznamů pořízených na přenosná média (např. videokazety, diskety, disky CD nebo DVD) není povoleno. Příspěvky obsahující takové nabídky budou odstraněny.
  • Při publikování fotografií či jiného obrazového materiálu mějte neustále na paměti, že tyto materiály mohou podléhat autorským právům ve smyslu zákona č. 121/2000 Sb., autorský zákon. Případnou právní odpovědnost při porušení autorských práv ponese výhradně uživatel, který takový materiál zveřejnil.
  • Kliknutím na tlačítko „zde“ v autorizačním e-mailu souhlasíte se zpracováním osobních údajů dle nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů, které vstupuje v účinnost 25. května 2018, zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů a zákonem č. 480/2004 b., o některých službách informační společnosti, ve znění pozdějších předpisů.




1714482441.8769 forum