Special Hobby malý Plastic Planet malý Válka Fit test
Forum plastikových modelářů
Témata  |  Přidej nové téma  |  Galerie modelářů  |  Fit test / Stavba  |  Nový editor  |  Nápověda
Topics  |  Start new topic  |  Model gallery  |  Kit fit test / kit build                  
 
Special Hobby velký   Plastic Planet velký



denní zobrazení: 100228 / today visits: 100228

 Slovo autor  
Řadit     příspěvků na stránku      

ZOBRAZENÍ: HTML
251) 09.07.2012-12:38  -  Petr Doležal    Aviatická pouť 2012 - Pardubice

Zeptám se kolegy Damira - v ideálním případě, kdy by nebyl VIP stan a kolem nájezdové dráhy a míto VIP stanu stál jen plot :


- Vy by jste tam stál od začátku do konce akce?


- Idelně by jste usel chytiti místo ve úplném rohu, kde by bylo vidět na obě dráhy,.....co kdyby jste jej nechytil. Co pak?


Jde mi jen o to, že do vzniklého "vinglu" by se nahrnulo asi tak 10000 lidí a byl by to tam teda největší kotel. Relativně ne moc obyvatelný teda.


 


250) 09.07.2012-11:19  -  Damir    Aviatická pouť 2012 - Pardubice


Knippl - omluv pro omyl, tam musilo psat jine jmeno.


Chlap (či žena) "pavel rampír" - nevím dost českého jazyka, že bych pochopil, co to znamená "jít do prdele". Pokud se jedná o nejaki česky zdvořilý pozdrav, pak i já vas posílám do prdele. V případě že se jedna o urážky, tak ať to zůstane jen, že jste vy mně poslal do prdele. Nemám žádný zájem opětovat necivilizované. Navic, nejsem chlap any žena. Jsem milovník letectví, který už po dobu 12 po sobě jdoucích letech přichází na AP a provozuje každy rok 1400 km pro AP. Necham velké peníze, a to nejen pro benzin, dalnice a spaní v Pardubicích, ale také necham penize na letištu Pardubice, na ploche AP (vstupné, parkování, jídlo, nápoje, knihy, časopisy, modely, trička, hrnky, vyhlidky apod). Organizátoři a obchodníci na AP mají prospěch z peněz (penez ze necham ja a všechny ostatní neprivilegovany návštěvníky). V komunismu, byl "malý muž" zakázán kritizovat instituce. V demokracii musí instituce respektovat to co mysli "malý muž", v kapitalismusu návštěvník (zákazník) je boh.


několik oprav:


1. Akce tohoto druhu nejsou prioritně určeny k tomu aby si návštěvníci fotografovali eroplány (i když většina diváků kamery). Prioritou je, že diváci mohou vidět letadla. Tím, že vzlet a přistání letadel je velmi důležitá a zajímavá část programu pro všechny diváky (s kamerou nebo bez). Každý normální divák by si přál, aby mohl videt pekny start MiG-29. Na AP 2010 je, bohužel, start Mig-29 bylo vidět jen z VIP stanu.


2. AP už vubec není "War Bidrs letecký den". Jeden z organizátorů (Milan), zde jasně vysvětlil, že pro běžného návštěvníka (odst. vůli organizátorů) je AP už tři roky tzv. "3D den". Cirkus, který zahrnuje "pozemní válku" a letadla nad válce. Tento rok byl dokonce nekekav létající talíř. Bývalý "Kinrermayerov cirkus" rozšířen na celu AP. Na druhou stranu, pokud jde o privilegovaných lidí (VIP, PRESS, organizátoři, herci, prodejci (?) a další) AP může být stále letecký den. Pokud chce, může si stat na VIP místa a celý den jen sledovát letadla, spolu se startem a přistáním. zde jsme opakovaně k závěru, že pro privilegovaní lidé, AP je velmi pěkný letecký den. Pro neprivilegovane (milovnike letectva), možne je lepšy byl "Detsky den Chotebor" nebo letecky den Slavnica v Slovensku. Něco menší, ale hezčí, přátelštější a více letecky. Tam taky letali "warbirdi"...


3. Existence VIP stanu vubec neni tema. Tema je kombinace pozice a velikosti VIP stanu na AP2012. Taková kombinace neexistuje nikde kromě AP2012. Na AP2012 mezi běžnými diváky a program stál obrovský VIP stan, tábořiště "pozemny armáde", stan pro zvukový mix stůl, WC, pár nákladních automobilu atd. To neexistuje v žádném leteckem dnu v Evropě, UK počítaně.


Pokud mate tak velkou zkušenost (UK počítaně), budete mít fotku jiného airshova, který má takový malý prostor pro neprivilegirane návštěvníky, a tak mnoha překážek jejich výhledu (viz fotku dole:) , žádám, dejte nam tu fotku zde. Jinak musite priznat, že něco takového neexistuje nikde (UK počítaně).






249) 07.07.2012-21:14  -  pavel rampír    Aviatická pouť 2012 - Pardubice

Mimochodem jsem přesvědčen že akce tohoto druhu nejsou prioritně určeny k tomu aby si návštěvníci


fotografovali eroplány. Uvidět stroje které tvořily historii ve vzduchu je neopakovatelné a žádná fotografie


to nenahradí. Jinak záběry letadel mnohdy naprosto unikátní a profesionální úrovně je snadno nalézti


na různých stránkách, např. aviation.net....

248) 07.07.2012-17:52  -  Knippl    Aviatická pouť 2012 - Pardubice

Rampíre,
o tom Duxfordu máte pravdu,ale....Toho místa pro neVIP diváky se skvělým výhledem pro fotografy je tam o dost víc než v Pardubicích.A to nepočítám ten úžasný pahorek u "tankového" pavilonu,kde mi letadla startují přímo nad hlavou...Ten v Pardubicích není
Jinak souhlasím s Vámi,že Pardubice poslední 3 roky jsou velmi konkurence schopná akce..Bohužel pro sólisty jako jsem já,jsou to nervy dokud nejsem na letišti a nemám "zabrané" dobré místo na focení,tak aby mi ve výhledu nepřekážel ten již x-krát zmiňovaný protivný VIP stan.  (To v tom Duxfordu,nebo o tomto víkendu probíhajícím RIATu ve Fairfordu najdu flek i po začátku akce.Ale letiště ve Fairfordu je dost prostorné na tankery,tedy i pro mne  . )  Pak až můžu jít okouknout stojánku....Např.letos jsem si přes tu honičku stihl všimnout i Vás stojícího u stánku.Bohužel mne Váš styl tvorby moc nebere,tak jsem se nazastavil....

247) 07.07.2012-17:35  -  Mgr. Zdeněk Procházka    Aviatická pouť 2012 - Pardubice

Zdravím Pavle Rampíre


vloni od vás na AP zakoupená "šťastná cecilka" už mě v pokoji těší víc než rok. Žel letos když jsem v sobotu šel kolem stánku, kresby tam sice byly, ale ve stánku nikdo a já dost spěchal právě na rande s Damirem. O imaginární nick nejde, je to konkrétní člověk z Balkánu.Tak přeju hodně krásně šťastnou kreslířskou ruku i dál, doufám, že už příští rok budete moci jako námět mít třeba Klábošovu Betu nebo Zlín XIII.. Zdraví Mgr. Zdeněk Procházka

246) 07.07.2012-16:00  -  pavel rampír    Aviatická pouť 2012 - Pardubice

Tedy už mě to nedalo.Jjezdím na letecké dny, modelářské soutěže  a vše co se týká letectví už nejméně


10 let. Byl jsem v Evropě už téměř všude, UK počítaně. Vytvářím obrazy a kresby letecké tématiky a to


se snažím prezentovat a prodávat. Ten chlap ( či žena,protože všichni se schováváte za nickname)"Dajmír"


ať jde do prdele!!! A za tím si stojím. Mimo Duxford a La Ferté není lepší letecký den než APco se týče War Bidrs.


Všude jsou VIP stany, v DuX a Shuteworth největší:-)Když chceš tak si místo na focení najdeš, nikde tě nevyhodí. Ten člověk chce mít problém.

245) 07.07.2012-13:18  -  Danny    Aviatická pouť 2012 - Pardubice

Damire, nic ve zlém, ale tvůj poslední příspěvek je jak od idiota. Zajdi si za kolegou psychiatrem. Ten příspěvek tam už nějakou dobu visí. Kvůli tobě nikdo nebude šaškovat s nastavením času na serveru, to si nefandi, za to tvoje zábavné příspěvky opravdu nestojí. Mám pro tebe pár rad:


1. Nelez na sluníčko,


2. Už to nepij ani zředěný,


3. Za tím psychiatrem zajdi.


Doufám, že se uleví všem - Tobě, adminům,  zdejším diskutérům, kteří mají už z toho, co píšeš, potrhanou bránici.

244) 07.07.2012-12:25  -  Damir    Aviatická pouť 2012 - Pardubice















Souhlasím s Milanem. Prispevek fiktivne zveřejněn 05.07.2012-18:48 (pod jmenem Milan) do dnes vubec neexistoval. Tento příspěvek je vložen později (2 dny1!), a jediný, kdo to může udělat, jsou vůdci fóru. Škoda, že vedení fórumu "přitažlivost" fóru vytrvale snaží dosáhnout pubertálním "humorem" a toleranci anonymních urážek. Nebylo dost zničit rozhovor dospělých (kteří se možne nemohou dohodnout na stanovisku, ale normálně mluve), hloupim příspěvkum "hrdin" druhu Danny, Knippl, M.Havelka a FrantaFJB (ze vubec nemeju zajem o temu), musel být pozdeji ješte vložen příspěvek pod jménem Milan. Zatímco s Milanem v něčem nesouhlasím, mluvit s ním byla konverzace dospělých. V dobré víře a dobrých úmyslů. Doufám, že Milan a ostatní organizátoři budu rozpoznat naše pozorování (většina z nás zde mají stejné námitky) a příští rok bude lepší AP pro běžné návštěvníky než v roku 2012.

243) 07.07.2012-10:55  -  Milan    Aviatická pouť 2012 - Pardubice

Pozor, není Milan jako Milan, ale je to jedno.

242) 06.07.2012-14:44  -  Damir    Aviatická pouť 2012 - Pardubice

Pavel P., poslal jsem e-mail.

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  
Skoč na stránku:
Přidej odpověď do diskuse / Reply to this topic
Je potřeba provést autorizaci
Váš e-mail / your e-mail:
K provedení autorizace není potřeba registrace ani heslo, stačí jeden klik. Autorizaci potvrdíte kliknutím na odkaz, který bude zaslán do Vaší emailové schránky. Pokud se e-mail neobjeví ve složce 'přijatá pošta' zkontrolujte spam koš svého mailboxu. Vaši e-mailovou adresu můžete použít pro autorizaci více zařízení.

Your device is currently unauthorized. No registration or password is needed; only one click is enough to be authorized. The authorization link will be sent to your mailbox. Follow instructions sent via the e-mail. If no message appears please check your mailbox spam folder. Your e-mail address can be used for more device.
Autorizací souhlasíte s pravidly a zásadami fóra



Nápověda

Vítejte na stránce Diskuse. Chcete-li vznést jakýkoli nový dotaz, klikněte na tlačítko "Přidej nové téma" . Vyplňte ve formuláři příslušné údaje (povinné údaje jsou: Jméno, Předmět, Dotaz). Pokud chcete, aby Vám odpovědi chodily zároveň emailem, zaškrtněte si políčko "posílat odpovědi emailem?".

K prohlížení jednotlivých témat použijte nabídku "Témata". Tabulka s tématy zobrazuje čtyři základní údaje: 1) Název tématu, po kliknutí na danné téma se zobrazí všechny příspěvky k tomuto tématu. 2) Autor příspěvku, po kliknutí odešlete e-mail autorovi. 3) Reakce zobrazuje počet reakcí (odpovědí) na příslušné téma. 4) Datum určuje datum vložení, popřípadě poslední reakce na příspěvek.

Odpověd (reakci) na téma provedete vyplněním formuláře Přidej odpověď do diskuse v detailu danného tématu (povinné údaje jsou: Jméno nebo značka, Předmět - doplněno automaticky, Odpověd)

Postup vkládání fotek do diskuse z vlastního PC:


Postup vkládání fotek do diskuse z jiného serveru (fotografie již umístěné v Internetu):
1) stránka diskuze musí být ve formátu "nový editor" (volba zcela vpravo v menu v záhlaví stránky). Pokud je zde napsáno "starý editor" kliknutím na nápis se přepneme na "nový"
2) fotka, kterou chceme vložit do diskuse musí mít svou vlastní URL adresu, tzn., že musí být umístěná někde na webu. Doporučená velikost 640x480.
3) URL adresu vkládané fotky zkopírujeme(CTRL+C) 4)klikneme na ikonu zeleného stromu v prostřední řadě čtvrtá zprava (INSERT/EDIT IMAGE)
5) do řádku IMAGE URL napíšeme (vložíme) adresu fotky (CTRL+V)
6) kliknutím na "insert" vložíme fotku do prohlížecího pole. Pokud je adresa napsána správně, fotka se zobrazí a vyskočí dialogové okno v angličtině. Dáme "ok". Pokud chceme přidat další fotky opakujeme body 2-6. Kliknutím na tlačítko "odeslat" se fotka vloží do diskuze.


UPOZORNĚNÍ
Pravidla a zásady pro uživatele diskusního fóra plastikových modelářů
Níže uvedenými pravidly a zásadami se řídí všichni přispěvatelé, čtěte je proto pozorně. V případě jejich porušení riskujete smazání příspěvku nebo zamezení přístupu. Za obsah příspěvků a z něj plynoucích možných důsledků odpovídá výhradně jejich pisatel.
  • Pro odesílání příspěvků nebo zakládání témat je nutná autorizace.
  • Základním tématem fóra je plastikové modelářství a věci s ním související. Příspěvky na základní téma i jakékoli jiné téma budou tolerovány při dodržení zákonných norem, pravidel mezilidské slušnosti a těchto pravidel a zásad.
  • Příspěvky pište spisovným jazykem, který lze prokládat slangovými výrazy. Vulgární příspěvky a příspěvky obsahující sprostá slova nebudou akceptovány.
  • Před založením nového tématu si pomocí vyhledávače nejprve ověřte, jestli v minulosti stejné téma nebylo již založeno. Obdobně postupujte před napsáním nového dotazu, protože mohl být za dobu existence fóra již zodpovězen.
  • Respektujte elementární pravidla slušného chování. Můžete vzájemně vyjádřit nesouhlas s názorem druhého, napadání však tolerováno nebude. Stejně tak nebudou tolerovány subjektivní neetické a neslušné výroky směřující na konkrétní osobu nebo skupinu osob. Snažte se vyvarovat slovních narážek. Neprovokujte a nereagujte na provokující příspěvky. Nepřenášejte na fórum své spory mající základ ve vašem soukromém životě či podnikatelské činnosti.
  • Přispívání jednotlivce pod více identitami (nicky) nebo přebírání jmen či identit jiných uživatelů mající za účel např. matení ostatních nebo jejich cílené napadání nebude tolerováno stejně jako příspěvky mající povahu spamu. Za spam je považováno opakované odesílání krátkých či nesmyslných příspěvků bez informační hodnoty, příspěvků s obsahem diametrálně odlišným od ostatních příspěvků v tématu a příspěvků obsahujících převážně „smajlíky“.
  • O nevhodnosti či závadnosti příspěvků v návaznosti na tato pravidla a zásady rozhoduje poskytovatel služby, který si vyhrazuje právo odstranit příspěvky, jejichž obsah je v rozporu s pravidly a zásadami a v krajním případě zamezit uživateli přístup. Poskytovatel služby není povinen dohlížet na obsah příspěvků ani vyhledávat jejich případný protiprávní obsah.
  • Dotazy na poskytovatele služby je možno podávat e-mailem na forum@plasticplanet.cz.
  • Šíření ilegálních kopií knih, publikací, časopisů, zvukových a obrazových záznamů pořízených na přenosná média (např. videokazety, diskety, disky CD nebo DVD) není povoleno. Příspěvky obsahující takové nabídky budou odstraněny.
  • Při publikování fotografií či jiného obrazového materiálu mějte neustále na paměti, že tyto materiály mohou podléhat autorským právům ve smyslu zákona č. 121/2000 Sb., autorský zákon. Případnou právní odpovědnost při porušení autorských práv ponese výhradně uživatel, který takový materiál zveřejnil.
  • Kliknutím na tlačítko „zde“ v autorizačním e-mailu souhlasíte se zpracováním osobních údajů dle nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů, které vstupuje v účinnost 25. května 2018, zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů a zákonem č. 480/2004 b., o některých službách informační společnosti, ve znění pozdějších předpisů.




1714983444.7364 forum