Fit test Special Hobby malý Plastic Planet malý Válka
Forum plastikových modelářů
Témata  |  Přidej nové téma  |  Galerie modelářů  |  Fit test / Stavba  |  Nový editor  |  Nápověda
Topics  |  Start new topic  |  Model gallery  |  Kit fit test / kit build                  
 
Plastic Planet velký   Special Hobby velký



denní zobrazení: 104944 / today visits: 104944

 Slovo autor  
Řadit     příspěvků na stránku      

ZOBRAZENÍ: HTML
211) 21.06.2012-12:16  -  Petr Doležal    Aviatická pouť 2012 - Pardubice

A to že jsem byl VIP, ale nebyl ve stanu něco mění? Prostě furt nevím co ti vadí a hlavně proč. Jo měl jsem v kapse kartičku, ale to nic nemění na věci,...fotím zpoza plotu (pokud teda nefotím kluky a to je na pozvání a nikomu - divákovi roz. - nezavazím ani v nejmenším v rozhledu). Chodím po celém areálu!


Tobě jde konkrétně o co: - Málo rozhledu? Nevidíš letadla?.......buď konkrétní!

210) 21.06.2012-12:05  -  Damir    Aviatická pouť 2012 - Pardubice

Petr Dolezal: Jsi jeden (a jediny) zde ze nevi  že je z VIP-stanem něco špatně. BTW: bohuzel - na AP jsi byl VIP, a tvuj nazor neni nazor bezneho divaku.  Ne existuje "Damirov přístup k VIP stanu". Je to vseobecny pristup. Ja uz nebudu met casu, ale vysvetli prosim ze s VIP stanume nic neni spatne pro nasjedujici lide:


Matesaax: Také se mi zdá,že ten VIP stan roste každý rok víc a víc.Díky němu opravdu není vidět na letadla v okamžiku startu a celkově citelně zabírá místo pro sledování ukázek.Jak někdo níže psal,také jsem na zahraničních leteckých dnech  nic takového neviděl,aby divákům do výhledu postavili takové monstrum.


Jirka Latal: Byl jsem na mnoha akcích a to i v zahraničí a nikde jsem prakticky nezaregistroval protekční prostory. Ne že by tam VIP sektory nebyly, ale asi nezabíraly tak výrazné procento z dostupného prostoru a bylo tam jen to opravdu nejnutnější pro trochu lepší pohodlí vyvolených a proto tak nebily do očí.


Vaklaf: Na pojíždějící a startující letadla nebylo díky VIP stanu vůbec vidět a nemít na rádiu naladěnou věž tak bych nevěděl co bude startovat,protože od komentátora se to člověk nedozvěděl


Jirka Latal: Různé VIP a jiné protekční prostory opravdu letos zabíraly hodně místa, navíc jsem si všiml, že byly poloprázdné



Midar: Souhlasím s Damirem.


Mgr Zdenek Prochazka: ale já by letos jako PRESS s vymezeným prostorem, v němž mi letos konečně jako v minulosti nezakrývaly výhled čim dál tím větší VIP stany


Jura: Ony ty "vyhrazené prostory pro někoho" docela narůstají. Chtěl bych zdůraznit, že platící divák se přišel podívat a zaplatil si vstupenku na AVIATICKOU pouť.


Knippl: V Pardubicích jsem si všiml jiného nedobrého trendu.A to jak se výhled před neprivilegovanými diváky pomalu zasí.á všemi těmi VIP prostory ap.Těch míst odkud může běžný divák foti letadla na dráze je čím dál méně


Jirka Latal: jak  velký úhlel  pohledu zabírá  VIP prostor směrem jihovýchodním , o kolik je vysunut  blíž k dráze , než ohrazení dovoluje přiblížení divákům. Z prostoru mezi technikou  nebylo možné fotit starty ani  z první řady (stál jsem tam  přímo u plotu a tak vím, co tvrdím), zakrýval ho  kemp s účastníky pozemních ukázek a fotit letovky směrem jihozápadním až západním v odpoledních hodinách znamená fotit  proti slunci.


Rumperstross: Damir tentokrát má však naprostou pravdu, je však otázka, zda se z toho organizátoři poučí.


Jirka Latal: Tehdy jsem poměrně s přehledem mohl fotit od ohrazení i starty, další roky narůstal počet návštěvníků, přičemž prostor určený pro ně zůstam pořád stejně velký, či se snad i nepatrně zmenšoval s rozrůstajícím se počtem statických exponátů a  narůstajícím počtem účastníků pozemních ukázek, kteří také pro sebe nějaké místo potřebují. Přijde-li na následující ročník jen o tisíc návštěvníků za jeden den víc než na ten předchozí a zůstane-li pro ně stejný volný prostor


Matesaax: Ten kamion Panav co stojí před výhledem diváků,mě také dostává,mám pocit,že tam byl i minulý rok


Jirka Latal: V čem dávám Damirovi za pravdu, je opravdu nešťastné řešení umístění VIP sektoru a zázemí pro  pozemní ukázky vzhledem k velikosti  prostoru


Joe, Czech Spitfire Club: Ohledně toho VIP: možná by stačilo jen trochu zredukovat tu krytou plochu, stan je prostě moc velký a ta vysunutá polokoule podobně - kdyby ta zmizela, stan se o kousek zredukoval,


Jirka Latal: Prosba na organizátory:
- popřemýšlejte, prosím, o VIP prostoru, je-li nutná  tak velká plocha zakrytá plachtami, popř. je-li možné  VIP sektor nějak přeorganizovat, aby se zvětšil prostor pro sledování AP i z míst mimo hlavní hlediště


Joe, Czech Spitfire Club: Osobně mi taky přijde VIP stan neúměrně velký a zcela objektivně znatelně zakrývá výhled od hlediště na východní stranu letiště.


Milan: z VIPu se většinové nekoukalo nikam, sedělo se uvnitř a řešili se kšefty


jura: pro Damira velké Milan, ta tvá  poznámka ve stylu, "Komu se to nelíbí, ať jde za plot" je dost neomalená.


Jirka Latal: přitom až se objeví, budem nad tím slintat a ten prokletý VIP stan nás pár let zase nebude


PS: existuje moznost ze nekdo v roku 2013 porada "alternativnu AP", za plotem (jizne od drahe), jen pro milovnike letectva ze jsou prisli na letecky den podivat se na letadla? Muze to udelat a poradatel AP, dat tam jeden stanek z pivem a klobasam, a mozne dat jeden reproduktor pro komenbtar? Ja bych taky zaplatil vstupne pro to.


 

209) 21.06.2012-11:46  -  Danny    Aviatická pouť 2012 - Pardubice

Damir: Od někoho, kdo tvrdí, jak je inteligentní (tvrdil's kdysi, že jsi doktor), bych čekal trochu víc sebereflexe. Pokud považuješ argument v diskusi (rozporování tvých blábolů) za válku, měl bys vyhledat pomoc tvých kolegů z psychiatrie.


Opakuju ti znova: Pokud se ti nelíbí, jak je koncipována AP, a máš horší pocit z její návštěvy, než kdybys tam nebyl jel, a peníze investoval jinak, tak tam nejezdi. Pokud máš nějaké specifické přání, které je v nabídce některého z leteckých dnů v Evropě (nebo není v nabídce), tak jeď jinam (nebo zůstaň doma). To není nějaké nadávání nebo rozhodování o tvých preferencích, pouze konstatuju, jak bych mojí nespokojenost s programem a zajištěním AP eventuálně řešil já - tak jako jsem třeba vyřešil mojí návštěvu na CIAFu.


 


 

208) 21.06.2012-11:22  -  milda    Aviatická pouť 2012 - Pardubice

musím souhlasit s Damirem - je třeba provést analýzy , rozdat dotazníky ....  , že vy jste Damire další přistoupivší země do EU ? vítejte , bude vám to slušet 

207) 21.06.2012-11:09  -  Petr Doležal    Aviatická pouť 2012 - Pardubice

Damire, já jsem byl na AP tři roky po sobě,..dodnes kdy jsem začal číst o Tvém přístupu k VIP stanu a tom jak je špatný mě ani nenapadlo že je tam něco špatně. Napiš mi prosím PROČ Ti ten stan vadí??


1 - Rolující latadla jsou vidět už od hangáru (jen se tam musí jít pěšky teda,..)


2 - Start je taky vidět,..(jen se zase musí popojít vidět to jinam,...)


3 - Let latadla/ukázka,..je vidět když se zvedne hlava (to snad ani VIP stan jaksi nevadí ne?)


4 - Celé (bod 1-3) to z jednoho místa to není ani moc dobře možné vůbec vidět,..zde je teda VIP stan kde je vidět pojíždění, start a část letu,..ale diváci v řadě u plotu to nemají šanci vidět protože stojí asi na kilometru a půl délky,..to by museli stát všichni na jednom místě,...


 


Příště máš možnost si stoupnout za plot (dokonce ani neplatit) a vidět to po slunci (ne proti) všecko přes dráhu defakto skoro sám,...


A bohužel VIP stan je pro VIP aby to měli defakto všechno v jednom. Nicméně mě ten stan nikdy nevadil,..v ničem. A zajímalo by mě v čem konkrétně Tobě! Lidi si tam nosí žebříky, aby viděli přes hlavy na dráhu ,...ale spousta spousta lidí jen leží na zádech na trávníku a mrká na oblohu na éra,...


 



 

206) 21.06.2012-10:23  -  Damir    Aviatická pouť 2012 - Pardubice

Joe-Spitfire: Pses "Zkus v sobě najít aspoň tu trochu pokory, abys uznal, že Tvůj názor je patrně menšinový. Protože jak se zdá, většina lidí na místě byla patrně alespoň trochu spokojena. ,...tak příště radši zůstaň doma - bude to lepší pro Tebe i AP"


1. Zajimave je jak bez zadne analyze tvrzis ze "muj názor je patrně menšinový". Jak to mohu "uznat" ak ne existuju fakty? Ti mas analyzu? Jak nekdo muze "uznat" neco co je "patrne", "predpoklad" nebo "vyroba"?


2. Zajimave je ze vubec nectas temu. Mezi tim lidmi ze jsou "alespoň trochu spokojeny" jsem taky - ja! Proctaj si prispevek cislo 88. Diskuse je k jinem. Diskuse o problematických částí akce.


3. Ty (ani "valecnik idiotske valke proti Damirovi" Danny) nebudete se rozhodnout, zda chci dostat na APnebo "zustat doma" . Nepotrebuji ani "dobře míněné rady" v tomto ohledu. Já jsem rozhodně vetsi fanoušek AP než ty, Danny nebo Milan (Milan pse ze vubec ne prijede ak v airshowu nebude "pozemny valka"). se rozhodnu, jestli prijedu nebo ne. A rozhodnu se co a jak psat zde.


4. 100% lidí v této teme shodli, že VIP stan byl špatny. A VIP stan není důsledkem "objektivních okolností", ale bude z organizátorů. Proto je to zřejmá chyba organizatora. Všechny co napsali ze je VIP stan chyba by měly zůstat doma?


5. Lide ze jsou VIP, poradateli, spoluporadateli a PRESS nejsou relevantni dat nazor "jak AP byla", protoze akce pro nych byla jina nez pro bezne navstevniky. Oni jsou mohli "neco navic" (vydet, dozit apod) a samozrejme jim bylo lepse. Relevantny je nazor lid ze jsou kupili vstupenku pro 250 Kc a byli u plotu od 300 m. Potlesk (určitech početu lid), taky není relevantní názor. Je to jenom "nejaki potlesk".


6. Princip "nekdo neco libi-nekdo ne libi" vubec nepatri v diskuse. Ja libim stredoveku hudbu a histroricky šerm, a libim taky letecky den. Ale by necthtel v stejnem dnu ze my šerm zakryva vyhled na start letadel any ze mi zvuk letadel zakryva zvuk stredoveke hudbe. Neco ma smysl, neco nema. Nekdo mozne libi vyhled na VIP stan, nekdo libi ze vozik s predkem letadla Su-25 neni v severu, nekdo libi nadmerny nakladak mezi sebou a startujicim letadlum, ale to vsechno nema smysl.


7. Letecky den je letecky den, ak je tak inzerovane. Nemem nic proty "hre pozemne valke" (any proti historickem sermu nebo koncertu Lady Gaga), ale ak poradatel porada neco jine nez je letecky den, musi to tak inzerovat (jako "3D den", "pozemno-letecky den", "detsky den" apod.). Mozne ne musi, ale v tem pripadu musi vtret kritiku. A ne urazovat divaky ze jsou prisli na letecky den.


8. V Československu jste měli těžší komunismus, a zůstátky této mentality jsou přítomny. V komunizmusu jednotlivec byl nic, byl malý a bezvýznamný. Musel mlčet a trpět. "Instituce" byle bohové. Ve vyspělých demokraciích, jinak malý člověk má právo volit, kritizovat instituci. Instituce by měly usilovat o pochopet meleho cloveka a udelat ze malem cloveku bude dobre. Na toto téma může dojít k absurdní názoru, že návštěvníci potřebují pochopit organizátory a odpustit sve chyby, a nedostatek pochopení organizátoři divákům je "zakazane tema". Jak v komunizmusu - ak budes kritizovat, musís být odstraněn. Nepsi, zustan doma, pujdi za plot apod.


9. Hlasovaci listek je velmi jednoduchá věc. Při zakoupení vstupenky, člověk dostane lístek s otázkami. Během (nebo po akce) to splni. Někde na výjezdu bude krabice pro vhazování vyplněných hlasovacích lístků. Kdo splňi lístek, dostane příležitost být vybrán pro cenu - vyhlidkovy let pro 3 osoby, tricko "Czech air force" a 1 rok casopisu Aeromedia podle vyberu. Tento způsob zahrnuje všechny návštěvníky - a "hloupý rodinu", a "náhodné návštěvníky" a "muži s kamerami". Tímto způsobem se získá jasnější obraz než přes internet (prez internetu nazor budu dat vetsinou "muži s kamerami").

205) 21.06.2012-08:36  -  jirka dominec    Aviatická pouť 2012 - Pardubice

K lístečkům. Lepší by byl internetový dotazník /vylosovaní jedinci dostanou za odměnu volnou vstupenku na příště nebo užitečný předmět, aby se přihlásíli i ti, co už do Pardubic nechtějí/. Informace o existenci dotazníku na vstupence. Jednoduché a snadno zpracovatelné, IMHO.

204) 21.06.2012-00:57  -  Danny    Aviatická pouť 2012 - Pardubice

A ještě neco, Damire. Lístečky jsou opravdu pitomost (Neříkej mi, že jsi doktor!). Organizátoři mají plný brejle organizace, určitě se modlí, aby vše klaplo, nic nespadlo, nikdo nepřišel k úrazu. A když už mají padla, všechny čumily, kšeftaře a šejdíře úspěšně vykopali za vrata, a můžou si hodit nohy do škopku s vodou nebo nějaký škopek nalejt do krku, budou podle tebe louskat, co se komu líbilo nebo nelíbilo, a jestli sluníčko moc nesvítilo, jestli letadýlka nebyla moc blízko nebo moc daleko, a jestli jim procházka 500 metrů k autu nebyla moc dlouhá? Vzhledem k tomu, že předloni's řešil parking: Pokud je ti pár set metrů daleko, někomu řekni, ať tě vyklopí u vchodu, zaparkuje auťák, a pak podle toho, jací jste kámoši, buď na něj počkáš, nebo on si tě někde odchytí vevnitř. S otcem jsem to řešil nemlich stejně, a k plné spokojenosti všech - a šlo to i bez provazu a věšení se.

203) 21.06.2012-00:44  -  Danny    Aviatická pouť 2012 - Pardubice

Damire, pokud se pamatuju, na AP 2010 jsi držkoval, teď se ti to taky nelíbilo. Tak prostě zůstaň příště doma, nebudeš se nervovat, nebudeš nervovat ostatní, a všichni budou spokojení.  ZDARMA!!! mám pro tebe inspirativní anekdotu:


 


P. Berkowitz, majitel firmy, příjde za p. Kohnem, a povídá: Poslouchaj, Kohn, firma oslaví jubileum, a já bych potřeboval, aby mi poradli, co mám udělat, aby se to všem líbilo, nic to nestálo, byl to obrovskej úspěch, a všichni odcházeli domů spokojení.


Berkowitz se zamyslí, a povídá: Pane šéf, jdou, koupěj provaz a oběsej se. Nic jich to nebude stát, líbit se to bude všem, bude to obrovskej úspěch, a všichni půjdou domů spokojení.

202) 20.06.2012-21:59  -  Joe, Czech Spitfire Club    Aviatická pouť 2012 - Pardubice

Hele Damire,


buď tak laskav, dej nohy na zem, trochu se uklidni a zkus znova přečíst a pochopit tohle.


...výrok "každý návštěvník si při troše dobré vůle najde něco zajímavého" říká pouze to, že pokud se normální (ne naprosto zaujatý jak oTy) návštěvník alespoň trochu snažil (nepadlo mu všechno pod nos, ale udělal pár kroků sem nebo tam), jistě si to (v rámci aktuálních možností) rozumně užil, tj. naplnila ta akce jeho reálná očekávání (ne naprosto idealizovaná, ale adekvátní s nohama na zemi).


--> slovo "normální" návštěvník je zde ve smyslu "běžný" návštěvník. Akorát tu zbytečně křečuješ a hledáš co se Ti z čeho hodí, ostatní argumenty ignoruješ.


Laskavě se zamysli, jesli je tohle to pravé místo, kde podobné extrémní výlevy prezentovat a jesli je vůbec nějaká šance na základě jejich prezentace zde něco změnit. Radši se pochlap, sepiš to a pošli organizátorům všechna svá doporučení (i když to místy vypadá spíše jak diktované podmínky).


Zkus v sobě najít aspoň tu trochu pokory, abys uznal, že Tvůj názor je patrně menšinový. Protože jak se zdá, většina lidí na místě byla patrně alespoň trochu spokojena. Pokud Ti to letos způsobilo vyloženě nějaké tramu, tak příště radši zůstaň doma - bude to lepší pro Tebe i AP.


Kdo chce pochopit, pochopí. Přeber si to jak chceš.

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  
Skoč na stránku:
Přidej odpověď do diskuse / Reply to this topic
Je potřeba provést autorizaci
Váš e-mail / your e-mail:
K provedení autorizace není potřeba registrace ani heslo, stačí jeden klik. Autorizaci potvrdíte kliknutím na odkaz, který bude zaslán do Vaší emailové schránky. Pokud se e-mail neobjeví ve složce 'přijatá pošta' zkontrolujte spam koš svého mailboxu. Vaši e-mailovou adresu můžete použít pro autorizaci více zařízení.

Your device is currently unauthorized. No registration or password is needed; only one click is enough to be authorized. The authorization link will be sent to your mailbox. Follow instructions sent via the e-mail. If no message appears please check your mailbox spam folder. Your e-mail address can be used for more device.
Autorizací souhlasíte s pravidly a zásadami fóra



Nápověda

Vítejte na stránce Diskuse. Chcete-li vznést jakýkoli nový dotaz, klikněte na tlačítko "Přidej nové téma" . Vyplňte ve formuláři příslušné údaje (povinné údaje jsou: Jméno, Předmět, Dotaz). Pokud chcete, aby Vám odpovědi chodily zároveň emailem, zaškrtněte si políčko "posílat odpovědi emailem?".

K prohlížení jednotlivých témat použijte nabídku "Témata". Tabulka s tématy zobrazuje čtyři základní údaje: 1) Název tématu, po kliknutí na danné téma se zobrazí všechny příspěvky k tomuto tématu. 2) Autor příspěvku, po kliknutí odešlete e-mail autorovi. 3) Reakce zobrazuje počet reakcí (odpovědí) na příslušné téma. 4) Datum určuje datum vložení, popřípadě poslední reakce na příspěvek.

Odpověd (reakci) na téma provedete vyplněním formuláře Přidej odpověď do diskuse v detailu danného tématu (povinné údaje jsou: Jméno nebo značka, Předmět - doplněno automaticky, Odpověd)

Postup vkládání fotek do diskuse z vlastního PC:


Postup vkládání fotek do diskuse z jiného serveru (fotografie již umístěné v Internetu):
1) stránka diskuze musí být ve formátu "nový editor" (volba zcela vpravo v menu v záhlaví stránky). Pokud je zde napsáno "starý editor" kliknutím na nápis se přepneme na "nový"
2) fotka, kterou chceme vložit do diskuse musí mít svou vlastní URL adresu, tzn., že musí být umístěná někde na webu. Doporučená velikost 640x480.
3) URL adresu vkládané fotky zkopírujeme(CTRL+C) 4)klikneme na ikonu zeleného stromu v prostřední řadě čtvrtá zprava (INSERT/EDIT IMAGE)
5) do řádku IMAGE URL napíšeme (vložíme) adresu fotky (CTRL+V)
6) kliknutím na "insert" vložíme fotku do prohlížecího pole. Pokud je adresa napsána správně, fotka se zobrazí a vyskočí dialogové okno v angličtině. Dáme "ok". Pokud chceme přidat další fotky opakujeme body 2-6. Kliknutím na tlačítko "odeslat" se fotka vloží do diskuze.


UPOZORNĚNÍ
Pravidla a zásady pro uživatele diskusního fóra plastikových modelářů
Níže uvedenými pravidly a zásadami se řídí všichni přispěvatelé, čtěte je proto pozorně. V případě jejich porušení riskujete smazání příspěvku nebo zamezení přístupu. Za obsah příspěvků a z něj plynoucích možných důsledků odpovídá výhradně jejich pisatel.
  • Pro odesílání příspěvků nebo zakládání témat je nutná autorizace.
  • Základním tématem fóra je plastikové modelářství a věci s ním související. Příspěvky na základní téma i jakékoli jiné téma budou tolerovány při dodržení zákonných norem, pravidel mezilidské slušnosti a těchto pravidel a zásad.
  • Příspěvky pište spisovným jazykem, který lze prokládat slangovými výrazy. Vulgární příspěvky a příspěvky obsahující sprostá slova nebudou akceptovány.
  • Před založením nového tématu si pomocí vyhledávače nejprve ověřte, jestli v minulosti stejné téma nebylo již založeno. Obdobně postupujte před napsáním nového dotazu, protože mohl být za dobu existence fóra již zodpovězen.
  • Respektujte elementární pravidla slušného chování. Můžete vzájemně vyjádřit nesouhlas s názorem druhého, napadání však tolerováno nebude. Stejně tak nebudou tolerovány subjektivní neetické a neslušné výroky směřující na konkrétní osobu nebo skupinu osob. Snažte se vyvarovat slovních narážek. Neprovokujte a nereagujte na provokující příspěvky. Nepřenášejte na fórum své spory mající základ ve vašem soukromém životě či podnikatelské činnosti.
  • Přispívání jednotlivce pod více identitami (nicky) nebo přebírání jmen či identit jiných uživatelů mající za účel např. matení ostatních nebo jejich cílené napadání nebude tolerováno stejně jako příspěvky mající povahu spamu. Za spam je považováno opakované odesílání krátkých či nesmyslných příspěvků bez informační hodnoty, příspěvků s obsahem diametrálně odlišným od ostatních příspěvků v tématu a příspěvků obsahujících převážně „smajlíky“.
  • O nevhodnosti či závadnosti příspěvků v návaznosti na tato pravidla a zásady rozhoduje poskytovatel služby, který si vyhrazuje právo odstranit příspěvky, jejichž obsah je v rozporu s pravidly a zásadami a v krajním případě zamezit uživateli přístup. Poskytovatel služby není povinen dohlížet na obsah příspěvků ani vyhledávat jejich případný protiprávní obsah.
  • Dotazy na poskytovatele služby je možno podávat e-mailem na forum@plasticplanet.cz.
  • Šíření ilegálních kopií knih, publikací, časopisů, zvukových a obrazových záznamů pořízených na přenosná média (např. videokazety, diskety, disky CD nebo DVD) není povoleno. Příspěvky obsahující takové nabídky budou odstraněny.
  • Při publikování fotografií či jiného obrazového materiálu mějte neustále na paměti, že tyto materiály mohou podléhat autorským právům ve smyslu zákona č. 121/2000 Sb., autorský zákon. Případnou právní odpovědnost při porušení autorských práv ponese výhradně uživatel, který takový materiál zveřejnil.
  • Kliknutím na tlačítko „zde“ v autorizačním e-mailu souhlasíte se zpracováním osobních údajů dle nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů, které vstupuje v účinnost 25. května 2018, zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů a zákonem č. 480/2004 b., o některých službách informační společnosti, ve znění pozdějších předpisů.




1714985217.0809 forum