Special Hobby malý Plastic Planet malý Válka Fit test
Forum plastikových modelářů
Témata  |  Přidej nové téma  |  Galerie modelářů  |  Fit test / Stavba  |  Nový editor  |  Nápověda
Topics  |  Start new topic  |  Model gallery  |  Kit fit test / kit build                  
 
Plastic Planet velký   Special Hobby velký



denní zobrazení: 215487 / today visits: 215487

 Slovo autor  
Řadit     příspěvků na stránku      

ZOBRAZENÍ: HTML
237) 06.01.2011  -  Čenda    Kdo a kde v CR pse objektivne recenze?
Danny..Danny ty si snad myslíš že jsou u nás modelářské ikony? Kde by se tu vzali ? Každý spíš kecá na netu a snaží se dělat chytrého. Podívej se na počet těch ikon na MR ? To je smršť modelů přihlášených do soutěže ! Máme ale dost skříňových ikon co si koupí model spoustu doplňků k němu,publikací a pak dělá chytrého jak to bude stavět. Když se tolik modelářských ikon pak sejde v jednom klubu tak je tam přeikonováno jak ve Vatikánu.
236) 06.01.2011  -  Aleš Peřík    Kdo a kde v CR pse objektivne recenze?

Štěpáne ještě si ve své knize hříchů ke mně připište, že jsem z firmy také inzerující v modelářských časopisech.

“ .. Danny ma stary KP; ale vyberal postavit AML protoze mysli ze to bude jen polepit, nebude mat prace. Mysli ze stary KP musi preryt a ze je to moc prace. Jak to pochopil, kdo mu to rekl? Mozne v novem modelu ma moc prace, mozne tvarove nepresnejsi..? Kdo to vi? …”

Damire toto opravdu myslíte vážně? To potřebujete ke všemu od někoho poradit a vybrat co je “nej”? Vy si nekoupíte model bez toho, aby jste si přečetl o něm nějaké hodnocení? Pokud jsou odpovědi ano, tak mi je Vás moc líto a navíc by to vysvětlovalo vše co jste v tomto tématu napsal.

Danny je samostatně uvažující člověk, který si dokázal sehnat dostatek informací k tomu aby se sám rozhodl, který model bude stavět. Možná, že nakonec třeba pozná, že práce na tom co si vybral bude stejně jako na tom druhém, ale dokud nebude mít hotový model ve vitríně jsou to všechno debaty o ničem. A v neposlední řadě, když ten model dodělá a napíše o něm recenzi, tak to bude jeho subjektivní názor i jako nezávislého modeláře (předpokládám, že není zaměstnancem žádné modelářské firmy, není redaktorem či přispěvatelem žádného časopisu/webu a model si zakoupil za své poctivě vydělané peníze).

Ad “objektivní recenze”: ne neexistuje a nikdy ani existovat nebude. Prostě co člověk to názor a nemá to nic co dělat s kartely, nadnárodními korporacemi, nebo mimozemšťany.

PS: Už aby tady byl červnový sabbath kartelů, manipulátorů a ovlivňovačů modelářské veřejnosti, kde si konečně rozdělíme vládu nad světem. 

235) 06.01.2011  -  Danny    Kdo a kde v CR pse objektivne recenze?

Karel B: "a i když jsou tam zveřejňovány i některé nepřesnosti,"...

To víte, tak nějak to zahřeje, když zjistíte, že se nejmenovaná ikona modelářského serveru provalí jako matlák, který neví, jaká bije.

234) 06.01.2011  -  Karel B    Kdo a kde v CR pse objektivne recenze?

Poprosil bych pana administrátora o smazání anonymního příspěvku

14) 06.01.2011 -
- RE: Kdo a kde v CR pse objektivne recenze? http:///Štěpo, totiž vlastně Karle B (sorry Štěpo, já vím inkognito), ty píšeš jak kniha

Předpokládám, že stejně jako je porušení podmínek vašeho diskusního fora přebírání jmen přispěvatelů, tak stejné porušení by mělo být záměrné měnění identity přispěvatel s cílem diskreditace nebo vnášení zmatku do diskuse. Děkuji

233) 06.01.2011  -  Damir    Kdo a kde v CR pse objektivne recenze?

To Martin:

Je to velmy zajimave! Tak, je to vysvetleni pro atitudu sefredaktora ke modelarum ze nemeju moc penez, nekupe kazdy doplnek, stave levnejse modele..:

 

Cílová skupina:

– muži ve věku 25 – 60 let se středoškolskym

a vysokoškolskym vzdělanim, kteři se sve zalibě

intenzivně věnuji a protože jde o konička s vysokymi

naklady, je zřejme, že tato čast čtenařů patři do skupiny

s nadprůměrnymi přijmy. Tvoři nadpolovični čast čtenařů.

– mladež ve věku 8 – 15 let kreativni, technicky zaměřena.

Rodiče tuto zalibu fi nančně podporuji.

 


232) 06.01.2011  -  Karel B    Kdo a kde v CR pse objektivne recenze?

Pane Danny souhlasím, je to dobře od vás popsáno a můžeme se domnívat, mezi řádky, že právě asi toto zde vyvolává agresivnější reakci některých přispěvatelů . Možná stále čím dál tím víc modelářů ustupuje od kupování modelářských periodik a přesouvají se na modelářské internetové stránky a ty jsou zdarma a to včetně velice pěkných staveb modelů, fotografií a dalších materiálů. Možná časem ztratí tištěná a placená podoba modelářských informací svojí cenu a bude okrajovou záležitostí a její úlohu převezme internetový modelářský svět. Například na Modelwebových stránkách se rozeběhly recenze, zcela bezplatně dostupné a i když jsou tam zveřejňovány i některé nepřesnosti, jde o zajímavý počin.

231) 06.01.2011  -  Damir    Kdo a kde v CR pse objektivne recenze?

Co se tyka muje recenze modelu MS-406 v 1:72 (v tem casu Hobby Boss neexistoval):

- jsem, pro predstaveni inboxu, udelal dost velku prace. Myslim ze je tam dostatecni pocet fotky, a v textu jsem zkusil dat dost "suchich" informaci (kde je co prevelko, premalo, uzko, tlusto...), a v zaveru svuje osebne doporuceni (to muze byt subjektivne, ale je taky ciste - vy se proc a co rikam, kvuli cene).

- napsal jsem ze existuje problem vykresu

- dal jsem navrch co a jak je mozne upravit v spatnejsem modelu

- samozrejme zvitezila Hasegawa, v systemu hodnoceni od 1 do 5 (v Chorvatsku je 5  nejlepse) Hasegawa dostala minimalne 1,5 moc nez SMER

Proc jsem to udelal? V nasem Forumu panuju podobny lide jak tady - "dulezity" a hlasni  "odbornici" ze udelaju poruchu z kazdim modelarum ze stavi "spatne" modele a ne stavi jen "nejlepse a nejnovejse". Lide meju strach postavit SMER nebo KP, budu v Forumu dostat poruchu, budu "spatny a hloupi modelari".. V tem casu v trhu existoval SMER, Hasegawa jen jako "fantom" na e-bay-u. MS-406 je cast nase letecke historie, ale nikdo nestavil model - nejvetsy "odbornici" v kitniku meli nepostavenu Hasegawu, ale ne stave modele (nekolik nasih nejvetsih "recenzentu" a kritiku, vubec ne stavi modele!). Zustatek populace nemel moznost dostat Hasegawu, a nechtel kupit "extremne spatny" SMER. "Odbornici" rikali ze Hasegawa je spicka, a SMER je ohavno svinstvo, nic, nula, hovno... Vetsina modelaru nemela any Hasegawu any SMER, a nemohla vedet jak vypadaju modely... 

Ale, co je pro ovu temu: 

- v Chorvatsku nejsme mohli kupit any SMER andy Hasegawu.  Clovek je musil objednat z zahranici a vyberat predem... Jen podle informaci z interneta...

- nejsem zamestanec Hasegawe any SMER. Any pratel zamestancu Hasegawe any SMER-u. Nemem nic spolecne z dovozcem Hasegawa any SMER-a. Hasegawa any SMER nemeju reklamu v zadnem Chorvatskem casopisu..

- jsem bezny modelar ze v 100% nezavislem web-siteu chtel pomoc kolegum ze muse vyberat co budu  objednat prez interneta

230) 06.01.2011  -  Danny    Kdo a kde v CR pse objektivne recenze?
Damire, proboha, ty's přikládal 3D objekt na 2D! To je zvrhlost!!!
229) 06.01.2011  -  105th. Monster    Kdo a kde v CR pse objektivne recenze?
Proč ? Mě tohle téma příjde zajímavé, nepovažuju ho za hloupost, hloupé je že se to zase místy změnilo k napadání, ale jako celek jde o velice zajímavou problematiku. 
228) 06.01.2011  -  Danny    Kdo a kde v CR pse objektivne recenze?

Karel B: V době  různých ksichtoknih a  modelfor mi připadá poněkud lehkomyslné spoléhat se jen na recenze v papírovém plátku proslulém výkresy, kde půdorys tradičně neseděl s bokorysem. A nemám důvod očekávat, že recenze bude mít jinou kvalit, než ony výkresy. Pokud někdo obhajuje aušus (Výkresy v jistém renomovaném plátku) s tím, že srovnává toho, kdo aušus odhalil se zoofilem, pak ať si ten někdo strčí svůj plátek i s recenzemi tam, kam je snadné každého poslat.

Radši se kouknu na Hyper, Arc, a pogoogluju, a podívám se, jak se komu zadařilo, a udělám si názor sám.

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  
Skoč na stránku:
Přidej odpověď do diskuse / Reply to this topic
Je potřeba provést autorizaci
Váš e-mail / your e-mail:
K provedení autorizace není potřeba registrace ani heslo, stačí jeden klik. Autorizaci potvrdíte kliknutím na odkaz, který bude zaslán do Vaší emailové schránky. Pokud se e-mail neobjeví ve složce 'přijatá pošta' zkontrolujte spam koš svého mailboxu. Vaši e-mailovou adresu můžete použít pro autorizaci více zařízení.

Your device is currently unauthorized. No registration or password is needed; only one click is enough to be authorized. The authorization link will be sent to your mailbox. Follow instructions sent via the e-mail. If no message appears please check your mailbox spam folder. Your e-mail address can be used for more device.
Autorizací souhlasíte s pravidly a zásadami fóra



Nápověda

Vítejte na stránce Diskuse. Chcete-li vznést jakýkoli nový dotaz, klikněte na tlačítko "Přidej nové téma" . Vyplňte ve formuláři příslušné údaje (povinné údaje jsou: Jméno, Předmět, Dotaz). Pokud chcete, aby Vám odpovědi chodily zároveň emailem, zaškrtněte si políčko "posílat odpovědi emailem?".

K prohlížení jednotlivých témat použijte nabídku "Témata". Tabulka s tématy zobrazuje čtyři základní údaje: 1) Název tématu, po kliknutí na danné téma se zobrazí všechny příspěvky k tomuto tématu. 2) Autor příspěvku, po kliknutí odešlete e-mail autorovi. 3) Reakce zobrazuje počet reakcí (odpovědí) na příslušné téma. 4) Datum určuje datum vložení, popřípadě poslední reakce na příspěvek.

Odpověd (reakci) na téma provedete vyplněním formuláře Přidej odpověď do diskuse v detailu danného tématu (povinné údaje jsou: Jméno nebo značka, Předmět - doplněno automaticky, Odpověd)

Postup vkládání fotek do diskuse z vlastního PC:


Postup vkládání fotek do diskuse z jiného serveru (fotografie již umístěné v Internetu):
1) stránka diskuze musí být ve formátu "nový editor" (volba zcela vpravo v menu v záhlaví stránky). Pokud je zde napsáno "starý editor" kliknutím na nápis se přepneme na "nový"
2) fotka, kterou chceme vložit do diskuse musí mít svou vlastní URL adresu, tzn., že musí být umístěná někde na webu. Doporučená velikost 640x480.
3) URL adresu vkládané fotky zkopírujeme(CTRL+C) 4)klikneme na ikonu zeleného stromu v prostřední řadě čtvrtá zprava (INSERT/EDIT IMAGE)
5) do řádku IMAGE URL napíšeme (vložíme) adresu fotky (CTRL+V)
6) kliknutím na "insert" vložíme fotku do prohlížecího pole. Pokud je adresa napsána správně, fotka se zobrazí a vyskočí dialogové okno v angličtině. Dáme "ok". Pokud chceme přidat další fotky opakujeme body 2-6. Kliknutím na tlačítko "odeslat" se fotka vloží do diskuze.


UPOZORNĚNÍ
Pravidla a zásady pro uživatele diskusního fóra plastikových modelářů
Níže uvedenými pravidly a zásadami se řídí všichni přispěvatelé, čtěte je proto pozorně. V případě jejich porušení riskujete smazání příspěvku nebo zamezení přístupu. Za obsah příspěvků a z něj plynoucích možných důsledků odpovídá výhradně jejich pisatel.
  • Pro odesílání příspěvků nebo zakládání témat je nutná autorizace.
  • Základním tématem fóra je plastikové modelářství a věci s ním související. Příspěvky na základní téma i jakékoli jiné téma budou tolerovány při dodržení zákonných norem, pravidel mezilidské slušnosti a těchto pravidel a zásad.
  • Příspěvky pište spisovným jazykem, který lze prokládat slangovými výrazy. Vulgární příspěvky a příspěvky obsahující sprostá slova nebudou akceptovány.
  • Před založením nového tématu si pomocí vyhledávače nejprve ověřte, jestli v minulosti stejné téma nebylo již založeno. Obdobně postupujte před napsáním nového dotazu, protože mohl být za dobu existence fóra již zodpovězen.
  • Respektujte elementární pravidla slušného chování. Můžete vzájemně vyjádřit nesouhlas s názorem druhého, napadání však tolerováno nebude. Stejně tak nebudou tolerovány subjektivní neetické a neslušné výroky směřující na konkrétní osobu nebo skupinu osob. Snažte se vyvarovat slovních narážek. Neprovokujte a nereagujte na provokující příspěvky. Nepřenášejte na fórum své spory mající základ ve vašem soukromém životě či podnikatelské činnosti.
  • Přispívání jednotlivce pod více identitami (nicky) nebo přebírání jmen či identit jiných uživatelů mající za účel např. matení ostatních nebo jejich cílené napadání nebude tolerováno stejně jako příspěvky mající povahu spamu. Za spam je považováno opakované odesílání krátkých či nesmyslných příspěvků bez informační hodnoty, příspěvků s obsahem diametrálně odlišným od ostatních příspěvků v tématu a příspěvků obsahujících převážně „smajlíky“.
  • O nevhodnosti či závadnosti příspěvků v návaznosti na tato pravidla a zásady rozhoduje poskytovatel služby, který si vyhrazuje právo odstranit příspěvky, jejichž obsah je v rozporu s pravidly a zásadami a v krajním případě zamezit uživateli přístup. Poskytovatel služby není povinen dohlížet na obsah příspěvků ani vyhledávat jejich případný protiprávní obsah.
  • Dotazy na poskytovatele služby je možno podávat e-mailem na forum@plasticplanet.cz.
  • Šíření ilegálních kopií knih, publikací, časopisů, zvukových a obrazových záznamů pořízených na přenosná média (např. videokazety, diskety, disky CD nebo DVD) není povoleno. Příspěvky obsahující takové nabídky budou odstraněny.
  • Při publikování fotografií či jiného obrazového materiálu mějte neustále na paměti, že tyto materiály mohou podléhat autorským právům ve smyslu zákona č. 121/2000 Sb., autorský zákon. Případnou právní odpovědnost při porušení autorských práv ponese výhradně uživatel, který takový materiál zveřejnil.
  • Kliknutím na tlačítko „zde“ v autorizačním e-mailu souhlasíte se zpracováním osobních údajů dle nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů, které vstupuje v účinnost 25. května 2018, zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů a zákonem č. 480/2004 b., o některých službách informační společnosti, ve znění pozdějších předpisů.




1714325023.5496 forum